Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is késő már változtatni?
24 éves nő vagyok, a párom 29 éves.
Ő is és én is tanulni szeretnénk még, és változtatni az életünkön.
Ő jelenleg autószerelő, én pedig pedagógus vagyok.
Egyikben sem jó a fizetés, ebből nem igazán lesz saját ház/élet.
A környezetünk sajnos állandóan frusztral minket, hogy már minimum két gyereknek kellene lenni, nem pedig karriertépíteni.. én nem így gondolom..
valóban az lenne az élet célja, hogy szülni két gyereket és besavanyodni?
Egyetem +4 év, tapasztalt szerzés a választott szakmádban + 4 év, egy kis élet kettesben, utazgatás, egy kis spórolás a házra, babára és életre meg is van a 16 év.
De persze tanuljatok, csak ne hidd hogy egy diplomától azonnal öletekbe hullik a sok pénz és a jó világ.
Sok sikert!
3-as voltam
Én 38 évesen szültem és köszi jól vagyok. Persze én majd 100 éves leszek mire lesz unokám meg huu de öreg leszek mire diplomázik. Igen. De amúgy elárulom, azért ezzel nem vagyok egyedül és még sehol sem ért negatív megkülönböztetés.
Viszont nekünk már van házunk, egy bérbe adott lakásunk. Autónk, megtakarításaink. Nem savanyodtam be, mert egyrészt már eléggé "kiéltem" magam és az életem jelenlegi szakaszában nem is annyira vágyok a pörgésre, viszont ha vágyok, akkor simán meg tudok fizetni egy minőségi gyermekfelügyeletet és akkor el tudunk menni pár órára kikapcsolódni.
A gyerekem felé sokkal nagyobb a türelmem, mint amennyi lett volna mondjuk 10 éve és minőségi oktatást tudunk neki biztosítani (egyedül oviba járt államiba)
Mindenki azt mond, amit akar, de az életedet te éled és ha te előtte karriert meg anyagi biztonságot akarsz megteremteni, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!