Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan kezelitek a férfi hisztit? Mit mondtok olyankor a férfinak, meddig tart náluk? Mit éreztek olyankor? Tényleg az érdekel, hogy hogyan kezelitek? :) Férfiak! Mit vártok el olyankor a nőktől?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 22:02
51/64 A kérdező kommentje:
Ha nem látja be, hogy nem hibáztam akkorát amiért ezt érdemlem akkor miért keresne?
(eleve buszke tipus ilyenkor)
2021. júl. 26. 10:32
52/64 anonim válasza:
Mert egy hisztis pöts, akit jobb örökre törölni az életedből.
53/64 anonim válasza:
"Ha nem látja be, hogy nem hibáztam akkorát amiért ezt érdemlem akkor miért keresne?"
Mert ő nagyon jól tudja, hogy nem te hibáztál, csak mást akar veled elhitetni. Színtiszta manipuláció.
54/64 A kérdező kommentje:
Beszeltem vele. Azt mondta kicsit elege van mindenbol...
2021. júl. 26. 13:51
55/64 anonim válasza:
Kifogás. Tudod hányszor hallottam ezt én is... Nála vannak ezerszer jobbak is, akik nem mennek az agyadra.
56/64 anonim válasza:
Persze persze... Mert neked nincs eleged mi?
Hagyd, hadd főjjön a levèbe. Fog az menni hozzád, ha látja, hogy nem èrt volt a hisztije.
57/64 A kérdező kommentje:
55-ös. Tenyleg??
2021. júl. 26. 14:25
58/64 anonim válasza:
Ez már kb egy troll kérdés. Ennyire ostoba nem lehetsz. Kifogás gyáros az egész gyerek, nem fogod fel? Örökké te maradsz a hibás.
59/64 anonim válasza:
Semmit nem mondok, elkönyvelem, hogy már megint dedós - nagyritkán előfordul -, és megvárom, míg megjön az esze.
Ahogyan egy hisztis ovisra nem tusz olyankor hatni, mert hajtja a magáét vagy megsértődik, egy felnőttnél ugyanez a szitu.
60/64 A kérdező kommentje:
Elmondta az a baja,hogy o dolgozik. En pedig itthon vagyok a nyari szunetemen ( tanar vagyok).
2021. júl. 26. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!