Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan kezelitek a férfi hisztit? Mit mondtok olyankor a férfinak, meddig tart náluk? Mit éreztek olyankor? Tényleg az érdekel, hogy hogyan kezelitek? :) Férfiak! Mit vártok el olyankor a nőktől?
29-es ez jó volt köszönöm:))
Én igazából nem tudom elkülöníteni azt,hogy dühös ràm, vagy hisztizik. Vagy a kettő egy cipőben jár?
Életemben egyszer láttam férfihisztit a párom oldaláról: házibulit tartottunk tizenévesen (17-18) és sokat ivott, hisztis lett. Amikor elment haza mindenki, megcsináltam az összes takarítást, hogy menjen csak fürdeni, de aztán mégis burult a bili és valami baromság miatt kiakadt rám. Hogy megöleltem egy haverokat vagy mittudomén. Akkor odamentem, megöleltem, elmondtam neki szépen hogy tudom hogy fáradt vagy, álmos vagy, becsiccsentve, menj aludni rendben? Holnap megbeszéljük.
Na erre mégjobban bedurcizott!!
Mondván én csak őt ne küldjem aludni a saját házába, mit képzelek ki vagyok én, blabla (2 éve voltunk együtt)
Nem tudom hogy lett vége a veszekedésnek, de miután külön aludtunk, reggelre azt hiszem teljesen lenyugodott. Nálunk ha egy veszekedés 12-14 óránál tovább tart, ott vmi nagy gebasz van :D XD Általában összeveszünk, hagyjuk egymást és aztán egyikünk kezdeményez. Lehet épp a sértett fél, de általában ő, mert higgadtabb típus. (21-22 évesek vagyunk)
Ilyenkot azt várják,hogy teperjünk?
Vagy pont az ellenkezőjét, hogy hagyjuk békén??
Ez tuti?
Mert amikor közeledek felé, mindig azt kéri hogy hagyjak neki békén, és idegesebb lesz ettől.
Akkor miért??
Ez tudatalatti dolog. Nem fog megkérni téged, hogy teperj. Ő elkezd leszarni, ezáltal azt váltja ki nálad, hogy téged elkezdjen jobban érdekelni. Ő megkér, hogy ne keresd, adja a megszerezhetetlen kiskirályt, te meg pont az ellenkezőjét teszed, mert békülni akarnál végre.
Azt kéne megértened, hogy tök mindegy mit mondd, NE KERESD. Ne írj neki. Egy árva szót sem. Hidd el nekem, hogy 1-2 nap és magától fog írni, mert zavarni fogja, hogy nem ugrálod körbe és jól elvagy nélküle.
Mondjuk ezt köznyelven játszmázásnak hívnak, amit én rühellek, ezt a tizenévesek csinálják.
Ha helyedben lennék megírnék neki ennyit, hogy "nem ultimátumot szeretnék adni, de kinőttem már a játszmázást. ha szeretnél beszélni a problémáról nyitott vagyok rá, ha tovább akarsz durcizni, akkor keress másik játszópajtit"
és kész.
#29 voltam
Azt elég nehéz betartani, hogy ne keressem, mert nekem a célom az hogy végre béke legyen.
Viszont ott van bennem az is, hogy legszivesebben kiosztanám. Amire csak valami ignorálós reakció lenne tőle. Ami miatt még idegesebb lennék. Bár most inkább szomorú vagyok az egész miatt.
#36-nak teljesen igaza van. Ez nem hisztis pasi, hanem egy játszmázós gyökèr.
Ès pontosan úgy van ahogy leírta. Nem tetszett neki, hogy nem szolgálat ki (mièrt is tennèd), ezt elkezdte èreztetni veled, amire megint nem az lett a reakciód amit ő szeretett volna, hogy körülugrálod, erre mèg jobban duzzog, ès hamis bűntudatot kelt benned. Ès most azt várja, hogy teperj (akkor is, ha az ellenkezőjèt állítja). Ha nem teszed, (ès nehogy tedd) pár nap után ő fog jelentkezni.
Egyèbkènt az is egy nagyon jó üzenet, amit a 36 javasolt. Fogadd meg.
Ès ezt a pár nap mosolyszünetet te is használd ki arra, hogy átgondolod ezt a kapcsolatot. Hogy valóban erre van-e szüksèged. Hogy a bèke kedvèèrt mindig az legyen amit a másik akar, különbenehetsz teperni ès kiengesztelni a sèrtettsègèt. Hogy valóban van-e veszteni valód, ha egy ilyen nyomorult szakít veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!