Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hogyan kezelitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan kezelitek a férfi hisztit? Mit mondtok olyankor a férfinak, meddig tart náluk? Mit éreztek olyankor? Tényleg az érdekel, hogy hogyan kezelitek? :) Férfiak! Mit vártok el olyankor a nőktől?

Figyelt kérdés

2021. júl. 25. 22:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:

És holnap mit csináljak? Ha nem keres írjak rá kedvesen mintha mi sem történt volna?

Próbáljam oldani a feszkót? Bár azt már ma is próbáltam...

2021. júl. 25. 23:40
 22/64 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne keresd amíg ő magától ezt nem teszi! Sajnos ezeket a dolgokat neked kell kitapasztalni!
2021. júl. 25. 23:45
 23/64 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mindig attól tartok, hogy szakítani fog. Mert szerinte ez nálam hiszti,és hogy mi ez a viselkedés.
2021. júl. 25. 23:46
 24/64 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyenkor mindig attól tartok, hogy szakítani fog."

Ettől ne tarts. Ha besértődik és duzzog, a finom közeledést hárítja, akkor utána keressen ő. Ne te kérj bocsámnatot az ő hisztije miatt. ha ezért szakít, akkor jobb is.

2021. júl. 25. 23:57
 25/64 A kérdező kommentje:

Eddig nem így csináltam, hanem mindig mentem utána, bocsikat kérni.

Nem lesz nagy változás ha ezentúl nem teszem? Nem távolodunk el így egymástól. Úgy értve így napok telnek el egymás nélkül, mert rá aztán várhatok...ezért léptem én felé mindig. Mindegy mi volt az.

Szóval mit fog gondolni ha most nem ezt teszem? Nem rág be mégjobbam rám?

2021. júl. 26. 00:05
 26/64 anonim ***** válasza:
100%

Én emiatt szakítottam. Veszekedett is velem a hisztijei után, nekem pedig egyre többször ment fel a vérnyomásom és egyszer ráüvöltöttem, hogy fogja be. Onnantól nem volt megállás. Van egy szint azért.

Egyébként én nem keresném és nem is kerestem a hisztik után, nyugodjon le és legyen férfi. Nem rinyálni kell, hanem megoldani dolgokat és beszélni róla.

Ha meg szr napja van, akkor mondja meg és úgy lesz kezelve.

Amúgy nem hiszem, hogy érdemes hisztis ember mellett maradni, mert egyre jobban elengedi magát és a végén kicsinál. Jöhet majd az érzelmi zsarolás. Tapasztalat.

26/N

2021. júl. 26. 06:59
 27/64 A kérdező kommentje:

26-os.

És egy átlagos hiszti hány napig tartott nála? Ignorált téged is?

2021. júl. 26. 07:16
 28/64 anonim ***** válasza:

Én akartam ignorálni őt, mert ez nálam nem volt pálya. Le kell nyugodni. Erre még hevesebb hiszti lett belőle. Szóval én ezt nem bírtam már.

Átlag egy hétig simán duzzogott. Akkor meg bocsánatra akart rávenni, amikor hétvégén találkoztunk. Na, már ezt se vette be a gyomrom,mivel nem voltam hibás, csak nem akartam hisztis embert hallgatni.

2021. júl. 26. 07:20
 29/64 anonim ***** válasza:

Mi 4 éve vagyunk együtt, szerencsére nem rendszeresek a hisztik, de előfordultak már.

Amit észreveszek, hogy ilyenkor átmegy sünibe. Én csak így hívom :D szóval ilyenkor nem érdemes "megközelíteni" mert fájni fog. Ilyenkor mond meggondolatlan dolgokat mérgében (nem rám, hanem úgy en-bloc). Ilyenkor sokkal nagyobb kárt okozok, ha bolygatni akarom. Úgyhogy +1 a ráhagyás mellett. Nálunk nem kellett soha ehhez 1-2 nap, inkább pár óra.

Mondok példát. Örökbefogadtunk két macskát még ősszel és kicsiként baromi rosszak voltak. Panelba lakunk, 5 hetesen kerültek össze, amit lehetett azt romboltak. Egyik nap elmentünk barátokkal találkozni és mire hazaértünk nyitva találtuk párom szekrényajtóját, több ruha kiszedve, megrágva stb.

Olyan ideges lett, hogy nekiállt fújtatni, kiabált, hogy soha többet nem mehetnek be a macskák abba a szobába stb. Bement a hálóba, bezárkózott, én meg kint maradtam a nappaliba. Nem piszkáltam. Ha jól emlékszem megnéztem 2-3 sorozatrészt, aztán magától kijött, hogy elnézést kérjen és találjunk erre vmi megoldást. Végül gyerekzárak kerültek a szekrényekre, de hála égnek azóta fel is nőttek a macskák so-so, szóval már nem ilyen kis szemetek :D

Volt olyan is mikor elmentünk randizni és a múltkori randit én álltam, így most az ő köre jött. Mindig így csináljuk, egyszer én, egyszer ő. Egy cukrászdába mentünk és a fizetésnél derült ki, hogy otthon hagyta a bankkártyáját, így végül én fizettem. Na azt a puffogást te... :D az egész napra ráment, nem tudtunk utána érdemben semmit csinálni mert sajnálkozott, azt mondta egy csődtömeg, lúzer, ez mennyire megalázta őt blabla... hiába mondtam neki, hogy de édesem, engem se vert földhöz ez a 3 ezer forint, majd visszahívsz valamire, ne izgulj már ezen... egész délután puffogott. :D

Szóval hidd el, a ráhagyás a legjobb, amit tehetsz. Ha jogos a hisztije, én elnézést szoktam kérni ha én tehetek a problémáról, aztán ugyanúgy hagyom kiheverni. Ha nem jogos, akkor csak csöndben várok.

A te helyzetedben is azért lenne ez a legjobb, mert a párod NEM jogosan hisztizik most és ha írsz neki, abból azt fogja érezni, hogy tepersz utána még ilyenkor is és ezt bármikor megcsinálhatja. Na ezt ne hagyd. Legyen önbecsülésed és igenis szarj most a fejére, majd ha befejezte a picsogást fog keresni. Krumplikát meg süssön az édesanyja rá, ne te.

Én 23L, ő pedig 24F. már együtt élünk

2021. júl. 26. 07:25
 30/64 A kérdező kommentje:

Nála hogy nézett ki egy hiszti?

Illetve mik miatt volt?

2021. júl. 26. 07:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!