Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan kezelitek a férfi hisztit? Mit mondtok olyankor a férfinak, meddig tart náluk? Mit éreztek olyankor? Tényleg az érdekel, hogy hogyan kezelitek? :) Férfiak! Mit vártok el olyankor a nőktől?
Köszönöm nektek!
Amúgy nagyon sokat beszélgettem már vele erről,hogy nem tetszik, hogy napokig tart haragot és mindig én engesztelem ki. Persze ha én hibáztam akkor evidens, hogy teszek az engesztelésért lépéseket. De szerintem most nem követtem el akkora hibát hogy teperjek utána.
Láttam rajta, hogy nem tetszik neki hogy ő csinálja a kaját, magának amúgy, mert diétásat akart enni. Egyébként volt normális kaja!!
Ezért annyit mondtam neki, hogy
"Na én megyek inkább most haza"
Ő: Mert???
Én: Mert ebből a viselkedésedből nem kérek köszi.
Szószerint így zajlott.
Majd később írtam hogy lenyugodott-e.
Írta nem, és hogy mi ez,hogy a semmiből lépek le. Majd elmagyaráztam, hogy a viselkedése miatt. És hadd jöjjek mar haza akkor amikor jonak latom es amikor szeretnem.
Majd csak vitte a magaet. Azóta semmi reakció.
Szoval valahol hibaztatom magam,hogy hazajöttem. Lehet varnom kellett volna es nem lett volna vegul veszekedes megsem. Emiatt leptem le, attol feltem lesz.
Egyáltalán nem hibáztál, nagyon jól tetted, hogy eljöttèl, határt szabva a hülyesègènek.
Amúgy pint ezt akarta érni, hogy hibáztasd magad, pedig nincs mièrt. Legyen több önbizalmad!
"Jó lenne valahogy megleckéztetni, hogy észbe kapjon. De hogy??"
Mondjuk úgy, hogy nem keresed? Hidd el ez nekik a legnagyobb bűntetès, hogy nem szállnak be a játèkukba.
Ès azt is hidd el, hogy fog keresni. Ha meg nem, őszintén szólva semmit se vesztenèl. De fog jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!