Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hogyan kezelitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan kezelitek a férfi hisztit? Mit mondtok olyankor a férfinak, meddig tart náluk? Mit éreztek olyankor? Tényleg az érdekel, hogy hogyan kezelitek? :) Férfiak! Mit vártok el olyankor a nőktől?

Figyelt kérdés

2021. júl. 25. 22:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

De igazából nem tudom, lehet hogy hibáztam. Tegnap délután 4-kor sült krumplit szeretett volna enni. Nem kért meg, hogy csináljam.(Egyébként szoktam főzni). Helyette csak láttam rajta, hogy nem tetszik neki hogy neki kell csinalni és nem veszem ki a fakanalat a kezéből.

Ismerem már milyen. Úgyhogy inkább haza jöttem tőle.Gondoltam magamba, nyugodjon le. Egyébként sem együtt lakunk, hogy kötelességem legyen megfőzni rá.

És erre hogy hazajöttem,beduzzogott. Előtte a krumpli miatt durrogott.

Szóval nem tudom. Vélemény?

2021. júl. 25. 22:50
 12/64 A kérdező kommentje:

10-es! Hogy olvasol be neki? Miket mondasz?

Én ilyenkor mindig leblokkolok és semmi ésszerű érv nem jut eszembe :(

2021. júl. 25. 22:52
 13/64 anonim ***** válasza:

11

Konkrétan mi volt a hiszti?

2021. júl. 25. 23:00
 14/64 anonim ***** válasza:
89%

Vélemény? Nyugodtan csináljon magának sült krumplit. Én sem venném ki a kezéből a kanalat. Mi ilyenkor megkínáljuk egymást és nem hisztizünk :)

Ha együtt laknátok, akkor sem kötelességed főzni rá.

A ráhagyás jó módszer, ha ritkán fordul elő. Heti rendszeresség esetén azért elgondolkodnék.

2021. júl. 25. 23:04
 15/64 A kérdező kommentje:
Tehát a ráhagyás a legjobb módszer?
2021. júl. 25. 23:06
 16/64 anonim ***** válasza:
100%

Mikor látom az arcán hogy valami nincs rendben, rá szoktam kérdezni.

A válasz elsőre az hogy semmi. (persze már az is duzzogva) Akkor várok kicsit és újra megkérdem. Addigra már van hogy tényleg nincs baja, de ha még utána is érzem hogy valami nem okes, akkor mondom neki hogy mondja el mert nagyon meg fogok haragudni! Ha hisztisen mondja el akkor kiosztom.

Ezalatt azt értem hogy elmondom a véleményem az adott helyzetről.

Semmikepp ne vegye támadásnak! Nyugodtan, türelmesen!

Sajnos ezeket ki kell tapasztalnod.

2021. júl. 25. 23:17
 17/64 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, nem igazan látja be ha nem neki van igaza. És így nehéz hatni rá. Mert így azt is támadásnak vette,hogy hazajöttem.
2021. júl. 25. 23:19
 18/64 anonim ***** válasza:
100%
Sérült a kis egója mikor hazamentél és otthagytad!
2021. júl. 25. 23:22
 19/64 A kérdező kommentje:

És ezért háborodik fel?? Ez komoly??

Ebben miért sérül az egója? Mert nem az van amit ő akar?

2021. júl. 25. 23:29
 20/64 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem úgy történt ahogy ő szerette volna és még ott is hagytad.
2021. júl. 25. 23:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!