Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van párod, miért beszélgets...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van párod, miért beszélgetsz messengeren ellenkező neművel?

Figyelt kérdés
Állítólag szereted, akkor miért van erre szükség, pláne ha szerinted férfi és nő között nincs barátság...
2021. júl. 21. 12:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
19# Háth... Gyanús, de nincs kizárva hogy csak barátkozik.
2021. júl. 21. 14:27
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
19-es Ti miről beszélgettek?
2021. júl. 21. 14:29
 23/33 anonim ***** válasza:
#11 nem az istállóban,az út szélén 😆😆😆
2021. júl. 21. 14:30
 24/33 anonim ***** válasza:
70%

Attól hogy van párom még nem húzok kámzsát a fejemre hogy még véletlenül se lássak meg ellenkező neműt az utcán, meg nem vágom be a mufurcot sem a munkahelyen, sem a volt osztálytársak, ismerősök stb. előtt. A kommunikáció TARTALMA a lényeg.

A #19-es hozzászólásod alapján meg egyértelműnek tűnik a helyzet, valószínűleg meg akar búbolni a pasi akár van barátnője, akár nincs - egy tipikus félrekúró figura.

2021. júl. 21. 14:31
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van barátság férfi és nő közt, hatalmas hülyeség hogy nincs.

Nőkben, női barátságokban nem bízom, egyszer megszívtam, elég is volt.

A legjobb barátom egy férfi, most már 12 éve, egy évvel előbb ismertem meg ( suliban, osztálytársak voltunk), mint hogy a férjemmel összejöttem. Nyilvánvalóan nem fogok lepasszolni egy barátot. Volt exem aki féltékenykedett rá, nagyon hamar meguntam ês dobtam a pasit. Kiábrándító.

Neki már menyasszonya van, én házas vagyok. De ezek előtt sem volt baráti kapcsolaton kívül soha semmi több köztünk. Szoktunk neten beszélgetni, néha találkozunk, sok bennünk a közös, együtt kajálunk, vagy sorozatot nézünk, filmet, dumálunk, vagy valami más programot csinálunk. Én voltam már náluk, ő is nálunk. Nincs ebben semmi extra.

Én 11 éve vagyok a férjemmel, semmi gondja nincs ezzel, soha nem titkoltam semmit, ismerik is egymást.

Ha egy kapcsolatban nincs bizalom, az semmit nem ér.

A férjem tudja, hogy soha nem csalnám meg, és ez így helyes, ezt is vàrom el tőle. Feltétlen bizalmat.

2021. júl. 21. 14:38
 26/33 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem az ember nem monogám. Ezt akarja egy csomó minden ránk kényszeríteni, de nem működik. Ha elengedjük ezt a megcsaláson aggódást, akkor sokkal jobb és boldogabb életet lehet élni.
2021. júl. 21. 15:03
 27/33 anonim ***** válasza:
49%

"Szerintem az ember nem monogám. Ezt akarja egy csomó minden ránk kényszeríteni, de nem működik."

Én boldog vagyok monomgámként, de köszi!

2021. júl. 21. 15:10
 28/33 anonim ***** válasza:
27%

27, Vedd ki a világirodalomból a megcsalást is ábrázoló műveket, marad kb. négy könyv.

Játsszunk le egy gondolat-kísérletet: Tegyünk egy szigetre 50.000 monogám, 50.000 bárkivel dugó embert.

A szabály az, hogy a monogámok csak a saját társukkal dugnak, a nem monogámok mással is.

Várjunk pár generációt, és nézzük meg, hogy kiknek lettek inkább az abban élők az utódai? A monók azzal, hogy nem használják ki a lehetőségeiket, kisebbségben lesznek, így mi is inkább poligám ősöktől származunk, ezért nem nagyon vagyunk monogámok. Kevés embert ismerek, aki még nem volt mással a házastársán kívül.

2021. júl. 21. 15:36
 29/33 anonim ***** válasza:
74%

28. Tegyük hozzá, hogy nem mindenki akar szaporodni. Hogy jön a téma a monogám/ poligám dologhoz? 2 teljesen külön dolog.

Vannak emberek akik őszintén szeretik egymást, csak egymást, monogámok, de csak élvezetből, szerelemből szexelnek, és eszükben sincs utódokat gyártani.

Ha pl egy pasinak vagy nőnek a párja mellett szeretője lesz, a többség nem azért teszi, hogy felcsináltassa magát/ teherbe ejtsen valakit, hanem élvezetből szexel, és gerinctelenségből csal.

" Kevés embert ismerek, aki még nem volt mással, a házastársán kívül"

Az emberek régóta nem feltétlen elsőre találják meg azt a személyt akivel le akarják élni az életüket, szóval az, hogy a későbbi házastársukkal való kapcsolat előtt mi volt, és kivel, normális határokon belül, teljesen lênyegtelen. Ettől még lehet valaki monogàm.

Pl nekem is volt pár kapcsolatom a férjem előtt. Egyszerűen azért, mert nem 19 évesen, elsőre őt ismertem meg, csak 5 évvel később, 24 évesen. Mégis meddig kellett volna várni??? Mióta megismertem és összejöttünk ( 11 éve), nem volt másik férfi az életemben. És nem is lesz. És neki sem. Ennyi.

2021. júl. 21. 15:54
 30/33 anonim ***** válasza:

Szerintem van nő és férfi között barátság, legalábbis nekem vannak férfi barátaim, akikkel soha nem jönnék össze (az érzés kölcsönös) és a barátomnak is vannak női barátai.

Az ellenkező nemű barátainkkal pedig ugyanazért tartjuk a kapcsolatot, amiért az azonos nemű barátainkkal.

26N

2021. júl. 21. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!