Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párod, miért beszélgetsz messengeren ellenkező neművel?
Na az b*szna még be, ha a pasim megmondana, hogy kivel beszelgethetek
....
Mondjuk azért, mert a párom 4 éve van az életemben, a barátaim meg 8-10 éve? Igen, ellenkező neműek, de úgy tekintek rájuk (és ők is rám) mint egy testvérre. Voltak időszakok mikor mindketten szinglik voltunk, akkor se történt több, egyszerűen semmi vonzalom nincs köztünk ezekkel a srácokkal, nem is lesz soha. Párom szerencsére épeszű ember és ezt maximálisan megérti, sőt, nagyon jól össze is barátkozott velük, szinte őt már jobban szeretik mint engem :D
És vica versa engem se zavar, ha nőkkel beszél. Szerintem normális határokon belül ez teljesen rendben van. Nekem is van egy rakat férfi kollégám és a munkámból adódóan az ügyfeleim nagyrésze is férfi (cégekkel tartom a kapcsolatot), evidens, hogy velük is jó viszonyt kell ápolnom. Ahogy neki is vannak női kollégái, szoktak járni csapatépítőre, sörözni stb, soha nem volt ezzel bajom.
Amíg nincs flört, nincsenek "utalgatások" meg nincsenek határ átlépések, totál nem izgat. Ahogy őt sem.
23L
Nem értelek kérdező. Te vagy a nő és a pasid egy pasival messzengerezik akinek van barátnője.
Most akkor mi van?
Ki féltékeny kire?
13# "Na az b*szna még be, ha a pasim megmondana, hogy kivel beszelgethetek"
Aham... Én férfiként ha ugyanezt mondom, akkor megkapom hogy "jah persze, csak dugni akarok". És figyeled: szépen meg is fogja indokolni, hogy így a "férfi agy" meg úgy a "férfi természet". Meg hogy ez leplezetten ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!