Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran beszélgetsz az exeddel, ha kapcsolatban vagy?
Az első exemmel, nagyon jóban vagyunk, heti szinten összefutunk, viszont a másik exemmel nem vagyok hajlandó beszélni, mert egy utolsó szemétláda!!! És akkor még finoman fogalmaztam.
De a jelenlegi párommal nem szoktam veszekedni, 100%-osan megbízunk egymásbna!!
én nem váltam el haraggal egyik exemtől sem, de hál istennek nem érzem szükségét annak, hogy bármelyikőjükkel is beszéljek néha. a kapcsolat utáni barátságban nem hiszek, tehát ilyen téren sem indokolt a dolog.
mindettől függetlenül, engem szerintem zavarna egy kicsit, ha a barátom beszélne az exével. nem tiltanám meg, de rosszul esne. hál istennek, ilyen problémánk nincs :)
A párom nem féltékeny az exeimre. Tudja, hogy szeretem. Egyébként pedig nincs is titkolnivalóm előtte, és nem is akarom eltitkolni tőle, hogy beszélgettem valakivel a múltamból.
Vannak exeim, akikkel többé-kevésbé rendszeresen beszélgetek, sőt, még találkozok is, és vannak exeim, akikkel csak hébe-hóba. Olyan is van, akivel egyáltalán nem tartom a kapcsolatot. (Mondjuk minden "típusból" 2-3, beleszámítva a 2 éves és a 2 hónapos kapcsolatokat is.)
Szóval én semmilyen rizikót nem vállalok, és nem félek. Egész napokat átbeszélgethetnék bármelyik exemmel, akkor sem lenne semmi gond belőle.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!