Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van párod, miért beszélgets...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van párod, miért beszélgetsz messengeren ellenkező neművel?

Figyelt kérdés
Állítólag szereted, akkor miért van erre szükség, pláne ha szerinted férfi és nő között nincs barátság...
2021. júl. 21. 12:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%

" pláne ha szerinted férfi és nő között nincs barátság..."

Azért, mert szerintem van.

2021. júl. 21. 12:31
 2/33 anonim ***** válasza:
91%
+1 az egyeshez
2021. júl. 21. 12:32
 3/33 anonim ***** válasza:
80%

Ha én azt vallja, hogy nincsen féri-nő barátság, mégis beszélgetek férfival, akkor nem nehéz kilogikázni. :D

Keresi az új partnert,ismerkedik , szexre keres valakit. Nem kapja meg a figyelmet,szeretet a kapcsolatban, máshol keresi.

Ezekre tippelnék.

2021. júl. 21. 12:39
 4/33 anonim ***** válasza:
88%
Volt néhány olyan pasim, mint te, már nyomta a féltékeny dumát, ha csak ráírtam valakire, hogy mizu, vagy ő rám. Nem feltétlen azért érdekel az ellenkező nem, mert dugni akarok, hanem mert mondjuk kedvelem az illetőt? Ml
2021. júl. 21. 12:46
 5/33 anonim ***** válasza:
92%

Miért akkor szerinte dolgozni se menjek mert bejonnek szép számmal férfi ügyfelek és bizony beszelgetek velük is 😁😁😁

Agyrém.

2021. júl. 21. 12:49
 6/33 anonim ***** válasza:
88%

Mert mondjuk nem csak ketten létezünk a földbolygón és alap az emberi kontakt ismerősökkel, barátokkal, nemtől függetlenül.

Ha meg akarok beszélni valamit, akkor természetes hogy a páromnak mondom el először, majd később a barátaimmal is megcsevegjük a dolgot. Ez így a normális.

2021. júl. 21. 12:56
 7/33 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2021. júl. 21. 12:59
 8/33 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem és a párom szerint létezik férfi-női barátság, bár mondjuk mi nem istállóban szocializálódtunk.

Szerinted nincs ilyen, de lehet, hogy a párod szerint igenis van. Még szerencse, hogy semmi jogod belepofázni, hogy kikkel barátkozhat és kivel nem :) Ha nem tetszik akkor hagyd ott és keress magadhoz való elmebeteget.

2021. júl. 21. 13:09
 9/33 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező én nem értek egyet teljesen az előttem szólókkal. Rengetegen vannak, akik nem az ismerősöknek/haveroknak/barátoknak írnak.

Van az a fajta ember, aki akár random idegenekre írogat, chat-el velük, mondhatjuk, hogy "baráti" szándék, de ezt másképp ismerkedésnek hívják.

2021. júl. 21. 13:24
 10/33 A kérdező kommentje:
A férfi aki ír neki van barátnője.
2021. júl. 21. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!