Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párod, miért beszélgetsz messengeren ellenkező neművel?
" pláne ha szerinted férfi és nő között nincs barátság..."
Azért, mert szerintem van.
Ha én azt vallja, hogy nincsen féri-nő barátság, mégis beszélgetek férfival, akkor nem nehéz kilogikázni. :D
Keresi az új partnert,ismerkedik , szexre keres valakit. Nem kapja meg a figyelmet,szeretet a kapcsolatban, máshol keresi.
Ezekre tippelnék.
Miért akkor szerinte dolgozni se menjek mert bejonnek szép számmal férfi ügyfelek és bizony beszelgetek velük is 😁😁😁
Agyrém.
Mert mondjuk nem csak ketten létezünk a földbolygón és alap az emberi kontakt ismerősökkel, barátokkal, nemtől függetlenül.
Ha meg akarok beszélni valamit, akkor természetes hogy a páromnak mondom el először, majd később a barátaimmal is megcsevegjük a dolgot. Ez így a normális.
Szerintem és a párom szerint létezik férfi-női barátság, bár mondjuk mi nem istállóban szocializálódtunk.
Szerinted nincs ilyen, de lehet, hogy a párod szerint igenis van. Még szerencse, hogy semmi jogod belepofázni, hogy kikkel barátkozhat és kivel nem :) Ha nem tetszik akkor hagyd ott és keress magadhoz való elmebeteget.
Kérdező én nem értek egyet teljesen az előttem szólókkal. Rengetegen vannak, akik nem az ismerősöknek/haveroknak/barátoknak írnak.
Van az a fajta ember, aki akár random idegenekre írogat, chat-el velük, mondhatjuk, hogy "baráti" szándék, de ezt másképp ismerkedésnek hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!