Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30évesen 3 gyerekes anya vagyok.gyerekeim apja nem vett feleségül ami mimden nap fáj. Körülöttem mindenki házasodik, csak én nem. Hogy lépjek ezen túl?
En sem ertem, minek venne el ha mar szültel neki 3 gyermeket, együtt éltek, stb.?
Minek teperjen, ha mindent megkapott.
Valamilyen filmben hallottam, ami engem nagyon megfogott: miért akarja a nő, hogy a pasi "teperjen" érte, ha a nő már azelőtt betölti a feleség szerepét is, mielőtt tényleg azzá vált volna.
Mi miatt lenne most neked fontos az esküvő? Csak azért, mert "körülötted mindenki házasodik"?
Körülüttem is egyébként, de 1x sem jutott eszembe, hogy milyen jó lenne egy esküvő. Szeretem a párom, jól megvagyunk, de nem akarunk sosem esküvőt, felesleges pénzkiadásnak és képmutatásnak tartjuk.
A papír semmit nem jelent.
Én azon aggódnék hogy 30éves koromra 3 gyerekem van.
30nő
Kedves Kérdező! Tedd félre a hiusagod, és örülj a három egészséges gyerekednek! Tudom most biztos elkuldesz melegebb éghajlatra, de próbálj meg annak örülni ami megadatott!!! Hidd el én pl rád vagyok irigy pedig házas vagyok.
Ha jó a kapcsolatotok akkor beszeljetek róla őszintén ha meg nem jó akkor mindegy úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!