Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30évesen 3 gyerekes anya vagyok.gyerekeim apja nem vett feleségül ami mimden nap fáj. Körülöttem mindenki házasodik, csak én nem. Hogy lépjek ezen túl?

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 09:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ezt az elején szokták tisztázni, nem miután leellenek 3 gyereket...
2021. júl. 21. 11:00
 12/21 anonim ***** válasza:
6%
Örülj neki,könnyebben szabadulsz.
2021. júl. 21. 11:04
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

En sem ertem, minek venne el ha mar szültel neki 3 gyermeket, együtt éltek, stb.?

Minek teperjen, ha mindent megkapott.

Valamilyen filmben hallottam, ami engem nagyon megfogott: miért akarja a nő, hogy a pasi "teperjen" érte, ha a nő már azelőtt betölti a feleség szerepét is, mielőtt tényleg azzá vált volna.

2021. júl. 21. 11:26
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

Mi miatt lenne most neked fontos az esküvő? Csak azért, mert "körülötted mindenki házasodik"?

Körülüttem is egyébként, de 1x sem jutott eszembe, hogy milyen jó lenne egy esküvő. Szeretem a párom, jól megvagyunk, de nem akarunk sosem esküvőt, felesleges pénzkiadásnak és képmutatásnak tartjuk.

2021. júl. 21. 11:46
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

A papír semmit nem jelent.

Én azon aggódnék hogy 30éves koromra 3 gyerekem van.

30nő

2021. júl. 21. 13:37
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Ezt azelőtt kellett volna tisztázni, hogy meglettek a gyerekek. Azzal hogy te így érzel, és meg sem tudod, vagy nem akarod megbeszélni vele, nem sok jövőt jósolok a kapcsolatodnak. Szóval, 30 évesen, 3 gyerekkel valószínűleg egyedül fogsz maradni.
2021. júl. 21. 13:59
 17/21 anonim ***** válasza:
55%
CSOK királynak hívják a háta mögött 🎶🎶
2021. júl. 21. 14:03
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező! Tedd félre a hiusagod, és örülj a három egészséges gyerekednek! Tudom most biztos elkuldesz melegebb éghajlatra, de próbálj meg annak örülni ami megadatott!!! Hidd el én pl rád vagyok irigy pedig házas vagyok.

Ha jó a kapcsolatotok akkor beszeljetek róla őszintén ha meg nem jó akkor mindegy úgy is.

2021. júl. 21. 15:06
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
30 évesen 3 gyerek...ennyi gyerek után mi a francnak venne el? Szülsz neki megállás nélkül,megkapott mindent,de te még elvárnád,hogy a gyerekek helyett majd elszórja pénzt rád meg a drága esküvőre.Téged se az eszedért fognak ellopni.
2021. júl. 21. 22:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Minek vegyen el, így is szülsz neki? ;)
2021. júl. 23. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!