Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30évesen 3 gyerekes anya vagyok.gyerekeim apja nem vett feleségül ami mimden nap fáj. Körülöttem mindenki házasodik, csak én nem. Hogy lépjek ezen túl?

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 09:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
20%
Az csak egy papír, semmi jelentősége nincs a mai világban. A házasságok fele amúgyis válással végződik. Ha ez tényleg ennyire zavar, akkor baszogasd a pasit. Tedd pokollá az életét, hozd fel minden nap a témát. Mondd hogy addig nem lesz szex amíg el nem vesz. Adj határidőt, és fenyegesd meg hogy elhagyod és viszed a gyerekeket. Vagy ha egyébként boldogok vagytok, akkor engedd el, és élvezd az életet. Ugye te nem az a fajta buta nő vagy, aki, ha nincs probléma, akkor keres magának? Ha nincs konfliktus, akkor kreál egyet?
2021. júl. 21. 09:57
 2/21 anonim ***** válasza:
63%
Minek vegyen el amúgy? Ha meg ennyire sír a szád, akkor az első gyerek előtt tisztázni kellett volna, hogy te házasságba akarsz gyereket. Most már tök felesleges meg ciki egy esküvő.
2021. júl. 21. 10:01
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit mond a párod, miért nem vesz feleségül? Ha neked ez ennyire probléma, akkor biztos lehetne találni egy olyan megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel. Egy sima kéttanús esküvő vacsorával a családnak pl. Nem drága, nem nagy felhajtás, mégis boldog vagy tőle (gondolom).

Amúgy ezen nem nagyon tudsz szerintem túllépni. Beszélned kell a pároddal, elvégre ha már szültél neki három gyereket, akkor csak vagytok olyan viszonyban, hogy tudjatok kommunikálni egymással.

2021. júl. 21. 10:02
 4/21 anonim ***** válasza:
59%
Ha most nem vagy boldog miből gondolod hogy egy papírral az lennél?
2021. júl. 21. 10:04
 5/21 anonim ***** válasza:
66%

#1 "Az csak egy papír, semmi jelentősége nincs a mai világban." Ekkora hulyeséget is rég olvastam. Ha az érzelmi rész nem is jelent valaki számára semmit, attól még egy jogi intézmény. Az ingatlanszerződés is csak egy papír. A munkaszerződés is csak egy papír. Sőt, a papírpénz is csak egy papír. :)

Kérdező, ne görcsölj rá a témára.

2021. júl. 21. 10:05
 6/21 anonim ***** válasza:
17%

Érzelmek > papír, a kapcsolat egy jó esetben ilyen prioritásokkal bír

Nincs már semmi ott, és ezért kell a papír, hogy igazold, hogy papíron szeret?

2021. júl. 21. 10:09
 7/21 anonim ***** válasza:
52%
#5 Sikerült felfognod a lényeget. Ja, nem. Nem a papír a fontos, ha két ember szereti egymást.
2021. júl. 21. 10:11
 8/21 anonim ***** válasza:
89%
Minek venne el, ha így is szülsz folyamatosan tőle?
2021. júl. 21. 10:22
 9/21 anonim ***** válasza:
Majd ha szétmentek hidd el sokkal jobb lesz így...
2021. júl. 21. 10:48
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt szültél kellett volna elgondolkozni ezen. Miért nem mondod meg, hogy ez neked fontos? 5 perc alatt összead az anyakönyvvezető.
2021. júl. 21. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!