Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30évesen 3 gyerekes anya vagyok.gyerekeim apja nem vett feleségül ami mimden nap fáj. Körülöttem mindenki házasodik, csak én nem. Hogy lépjek ezen túl?
Mit mond a párod, miért nem vesz feleségül? Ha neked ez ennyire probléma, akkor biztos lehetne találni egy olyan megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel. Egy sima kéttanús esküvő vacsorával a családnak pl. Nem drága, nem nagy felhajtás, mégis boldog vagy tőle (gondolom).
Amúgy ezen nem nagyon tudsz szerintem túllépni. Beszélned kell a pároddal, elvégre ha már szültél neki három gyereket, akkor csak vagytok olyan viszonyban, hogy tudjatok kommunikálni egymással.
#1 "Az csak egy papír, semmi jelentősége nincs a mai világban." Ekkora hulyeséget is rég olvastam. Ha az érzelmi rész nem is jelent valaki számára semmit, attól még egy jogi intézmény. Az ingatlanszerződés is csak egy papír. A munkaszerződés is csak egy papír. Sőt, a papírpénz is csak egy papír. :)
Kérdező, ne görcsölj rá a témára.
Érzelmek > papír, a kapcsolat egy jó esetben ilyen prioritásokkal bír
Nincs már semmi ott, és ezért kell a papír, hogy igazold, hogy papíron szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!