Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság volt szerintetek?
Figyelt kérdés
Strandon voltunk a családommal. A lassan másfél éves lányom mindenkinek mondta, hogy pápá és integetett. Ezt elmeséltem anyámnak, és erre odaszólt a párom a gyereknek hogy "Köszönj lányom mindenkinek, mert nem tudhatod, hogy ki az apád." (Tudom, hogy ez egy szólás, de eléh undorító és gyomorforgató.) Erre megkérdeztem, hogy mire fel mond ilyeneket, és rákérdeztem, hogy szerinte nem ő a gyerek apja. Erre azt mondta, hogy sose lehet tudni, és hogy a gyerek semmiben se hasonlít rá.2021. júl. 19. 15:20
1/10 anonim válasza:
Pff.. hát úgy látszik itt a legkisebb gond a beszólás. Felesleges firtatni, hogy bunkó volt e vagy sem.
2/10 anonim válasza:
Nagyon primitív a párod, az ilyennek tudod ki szülne gyereket rajtad kívül…
3/10 anonim válasza:
Szerintem hirtelen nyakon vágtam volna és ott hagyom. De ez én vagyok
4/10 anonim válasza:
Aztaku..!
Ezt azért nem hagytam volna szó nélkül! Mit képzel magáról? Lehet le kéne ülnötök beszélgetni. :(
5/10 anonim válasza:
Nem ismerjük a hátteret. Ha mondjuk sokszor félreléptél, akkor esetleg még jogos is lehet amit mond. De ha mindig is hűséges voltál, akkor bunkóság.
6/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy a pasik azt hiszik ez vicces, mert valahol hallották. Ha a haverjával röhög rajta, hát hülye és kész, de a párja előtt (természetesen aki a gyerekének az anyja) ilyet beszólni már túl van egy határon. Nekem sem tetszene, de a te párod meg még tett is rá egy lapáttal.....jó nagy gyökér, már ne haragudj. Remélem ezután helyretetted az agyát!
7/10 anonim válasza:
Hát eszembe nem jutott volna ilyenen besértődni. Nagyon unatkozhattok ti itt
8/10 anonim válasza:
Azta… hát én ott hagynám rögtön.
9/10 anonim válasza:
Ez jó szöveg, még nem hallottam, köszi :)
10/10 anonim válasza:
Úristen, ezt a saját párodtól...
Én helyetted is kiábrándultam belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!