Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a pasi szakítani akar, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi szakítani akar, a nő meg nem, de a pasi még is mindig keresi, akkor van még remény?

Figyelt kérdés
Honnan lehet tudni, hogy menthető még a kapcsolat?

2021. júl. 18. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasi szakítani akar akkor miért keresi a lányt?
2021. júl. 18. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 Szex miatt, vagy esetleg tényleg törődik vele

Ff

2021. júl. 18. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Már csak kihasznál, míg nem jön más..
2021. júl. 18. 09:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Szex nincs.
2021. júl. 18. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Langyosan tartás. Velem is ezt csinálja egy pasi. Most azt hiszem van barátnője, de nem mondja, viszont szombat este 9-kor felhívtam és a beszédstílusából egyből kiderült, hogy nincs egyedül. Néha felhív és eljön de nem fekszem le vele ! Sőt, most ha fel fog hívni, felveszem a telefont és azt mondom, hogy" most rohannom kell majd én hívom" ! Mindig az kell nekik aki elérhetetlen !Hogy miért azt nem tudom !
2021. júl. 18. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Van remény, de az is lehet, hogy még nem tud elengedni.

Jól teszed, hogy nem fekszel le vele.

2021. júl. 18. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pótlék még lehetsz.
2021. júl. 18. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!