Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet négyszemközt találkozni egy exszel, aki közvetlenül házasság előtt áll?
Figyelt kérdés
Nem akarok neki semmi olyat mondani, ami fájna neki, csak úgy érzem, muszáj beszélnem vele. Nem tudom, milyen értelmes ürüggyel találkozzam vele.2021. júl. 17. 23:24
42/56 anonim válasza:
Asszem sejtem, miért más a menyasszony 😅
43/56 A kérdező kommentje:
Még két értelmetlen válasz. Gratula! Aztán csodálkoztok, ha le lesztek pontozva :D
Igen, tudom, erre is jön valami nagy okosság mindjárt. Szánalmasak vagytok.
2021. júl. 21. 10:36
44/56 anonim válasza:
Jézusom mi lett ebből a a posztbólxd Ne csesztessétek a kérdezőt, mert mindjárt szívrohamot kap habzó szájjal! Ekkora prolit jó isten.
45/56 A kérdező kommentje:
Nálam már csak ti vagytok nagyobb prolik.
2021. júl. 21. 11:19
46/56 anonim válasza:
Igen, főleg, hogy mindenkinek reagálsz kb napok óta habzó szájjal. Kicsit sem vagy élettelen. Szerinted fog bárki segíteni annak aki így megmutatta a foga fehérjét? Ráadásul meg sem magyarázod miért segítsen az ember. Ja de! Mert szétakarod baszni az exed kapcsolatát! Senki nem segítene egy ekkora prolinak.
47/56 A kérdező kommentje:
Nem akarom szétbaszni. Csak annyit írtam, hogy nem dolgom leírni, hogy miről beszélnék vele, mert nem erről szól a kérdés. Egy csapat gyökér írt, aki nem érti, mire való az oldal, és semmi más dolga nincs, mint kötekedni egy olyan kérdés alatt, ami nem erről szól. Ezért húztam fel magam - jogosan.
2021. júl. 21. 11:35
48/56 anonim válasza:
Jó, igazad van, belátom, hogy szar ember vagyok, de jól esik hergelni csórit, akiben annyi gerinc sincs, hogy egyenesen oda álljon a szerencsétlen exe elé, hanem mindenféle ürügyet kreál, hogy szétb*sszon egy házasságot, igazából valószínűleg maga sem tudja miért. Gondolom az a híres egója nem bírja el.
49/56 anonim válasza:
Ha nem szétcseszni akarnád, akkor nem kellene kamu ürügyet kitalálni. Nyilván nem olyan a kapcsolatotok, hogy csak random beszélj vele, mint egy jó ismerőssel. Innentől kezdve semmi közötök egymáshoz. Ha lett volna, akkor tartanátok a kapcsolatot, de nyilván nagyon fontos lehet ha pont az esküvője ELŐTT kell beszélned vele... Kicsit sem átlátszó
50/56 A kérdező kommentje:
Tartjuk a kapcsolatot, csak az a típus, aki elvből nem találkozik fiúkkal, amikor foglalt. Ennyi az egész.
2021. júl. 21. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!