Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha négyszemközt maradva megcsókolna a kolléganőtök? Aki nem szingli?
Kölcsönösen tetszünk egymásnak. (Szerintem ő ezt nem tudja, nem szoktam kezdeményezni.)
Nem egy területen dolgozunk, de néha kapcsolatba kell lépnünk egymással a munka miatt. Ha csak a kötelező dolgokat beszéljük is meg, úgy tud nézni...vagy épp belém bambulni. Amit nem is tagad, ha mások megszólják. Ha nem látja senki, megsimogatja a fejem, mint egy gyereknek.
Nap végén le kell adni a jelentéseinket. Sorban állunk, aki oda adta az mehet haza. Pár hónapja megölelt nap végén úgy köszönt el. Minap pedig, mindenkinek pacsi köszönésképp, én a folyosón álltam, köszönt közben végig simította az arcom.
Gondoltam ha lesz végre barátnője, engem hanygolni fog és vége. Csak két szimpatikus ember leszünk. De nem.
32N 28F
Megkérdezném, hogy mi a szándéka?
41F
Hát meglepődnék, sose smárolt le csaj, csak buliban részegen.
31/n
Most én ezt nem értem. Te vagy a nő, és mivel ő bámul meg megsimogat, ezért meg akarod csókolni, holott neked van pasid?
"Gondoltam ha lesz végre barátnője" Szóval neki is van párja?
Mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!