Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is szingli a huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is szingli a huszonéves pasi ismerőseitek nagyrésze? Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés

A huszonéves lányok élvezik az életet, hajózgatnak 40 éves vállalkozókkal a tengeren, dőzsölnek, tombolnak...

A huszonéves pasik meg recskáznak otthon.

2020. febr. 9. 13:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Én egy 20-on éves lányt sem látok hajózgatni 40 éves vállalkozókkal. De ha ez ilyen tömeges rendezvény szintjén megy, hogyhogy nem írt róla még a Guinness?
2020. febr. 9. 13:42
 2/19 anonim ***** válasza:
6%
Ez sajnos ilyen, az ismerőseim nagy része ebben van. A nőknek túl könnyű minden manapság...
2020. febr. 9. 13:43
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
áhh, ők megmaradnak a 30-as nőknek
2020. febr. 9. 13:49
 4/19 anonim ***** válasza:
63%

Sok van ilyen. Vannak akiknek van nője, viszont sokuk kapcsolata elég gyenge lábakon áll. Elvétve tudok pár komolyabb kapcsolatot a környzetemben. Egyetemista ismerősök főként, szóval ez a helyzet valószínűleg rosszabb lesz ahogy dolgozni kezdenek, ott még ennyi lehetőség sincs.

Tudok olyanokat akik a 40-es elvált csávójukkal mászkálnak a világban vagy épp csak ücsörögnek az anyós ülésen. De nem feltétlenül ez a jellemző. Korombeli csajok nem tudom mit csinálnak. Vagy van valami pasijuk vagy csak összejárnak dugni valakivel. Én ezt látom magam körül.

2020. febr. 9. 13:53
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

Élvezem az életet, az apámnak van egy pár fős hajója, utazok, csinálok mindent, ami belefér, de szóba se jöhetne egy 40 éves vállalkozó - és nem a munkája miatt.

Most átgondolva a 10 legközelebbi pasi ismerősömből csak egy szingli jelenleg, két hete dobta a barátnőjét, mert az "nem tudott lépést tartani vele".

A fiatal srácok is élvezik az életet és kimozdulnak otthonról, legfeljebb te nem vagy ilyen. Lányokból is van, aki otthon van nagy magányában. Ez nem olyan dolog, amit szét lehet választani nemekre.

Három éve van stabil párkapcsolatom, a fent írt kalandokat is mind vele, illetve a baráti körömmel élem meg.

22/L

2020. febr. 9. 13:56
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Sracok, titeket mi tart vissza, hogy 40 eves vallalkozonokkel hajokazzatok, elvezzetek az eletet? :) Tudtommal az erre valo weboldalakon sugar mommykat is lehet talalni.
2020. febr. 9. 13:59
 7/19 anonim ***** válasza:
71%

Az összes huszonéves pasi ismerősöm foglalt az a néhány aki nem az pedig nem is akarja lekötni magát kapcsoltban

Nemtudom hol elsz 😀

2020. febr. 9. 14:00
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Állítólag Magyarországon mindenki nyomorog, akkor honnan ez a rengeteg 40es gazdag pasi, hogy minden 20 éves lánynak jut?
2020. febr. 9. 14:13
 9/19 anonim ***** válasza:
87%
Igaz, az öcsém már betöltötte a 30-at, de pár éve 20-on éves volt, és mindig volt barátnője, és a barátai nagy részének is. Én nyelvtanárként rengeteg 20-on éves lányt tanítottam, és egyiknek sem volt 40-es vállalkozó pasija. Nem tudom milyen körökben mozogsz, ha csak golddiggereket ismersz.
2020. febr. 9. 14:15
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Össze-vissza dugnak mindenkivel,eszükben sincs megállapodni,azért van sok szingli huszonéves pasi.
2020. febr. 9. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!