Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is szingli a huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is szingli a huszonéves pasi ismerőseitek nagyrésze? Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés

A huszonéves lányok élvezik az életet, hajózgatnak 40 éves vállalkozókkal a tengeren, dőzsölnek, tombolnak...

A huszonéves pasik meg recskáznak otthon.

2020. febr. 9. 13:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
Az én ismerősi körömben is van olyan aki 40 körüli gazdaggal állt össze, de van aki vele egykorúval. Ami közös az a pénz. Pl most néztem egyik egyetemi csaj évfolyamtársam pasija mérnök az Audinál, most voltak Thaiföldön olyan szállóban h el se hinném ha nem látom. A pénz a lényeg.
2020. febr. 9. 15:02
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
Ja és a csaj is Audis mérnök amúgy.
2020. febr. 9. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:
13%

Pénzes negyvenes nők nem nagyon vannak. Általában, ha egy nő vagyonossabb annak vagy a férjétől vagy az örökségből van. Kevés vállalkozó nő van aki jól él és egyáltalán vállalkozó nőből is kevés van. Esetleg fodrászat, szépségszalon, kutyakozmetika, dohánybolt vagy hasonlók vannak női tulajdonban, ezekből meg nemigen dúskálnak, esetleg jól éldegélnek. Szóval kevés az ilyen nő. Másrészt, ha van is ilyen 40-es, 50-es akár szegény, akár gazdag ráadásul még szingli is az a legritkább esetben akar egy 25 éves srácot. Nem beszélve arról, hogy nagyon kevés olyan 40 feletti nő van aki kinéz valahogy. Van pár jó milf, de nem ez a jellemző, ha szétnézel közöttük. Hosszú távra sem lehet egy ilyen nővel tervezni. 40 körül születik egy gyerek mondjuk és 60 lesz a nő mire a gyerek 20. Nőknél ez az idősebb palizás elmegy, mert maximum, ha feladja a csávó 60 körül a csaj még csak 40 felé jár, talál mást. Szóval a huszonéves srácoknak nem opció az idősebb női korosztály.

A férfiaknak nincs ez a kényelmi opció mint a nőknek, hogy 23 évesen a csinos kis testük miatt egy 40-50 éves építési vállalkozó, mérnök, orvos, igazgató vagy hasonló szemet vessen rájuk és egy felépített életbe csöppenjenek bele. Írják itt többen, hogy ők nem tudnak ilyen nőket. Én személy szerint többet is. Nem látszik ki a 7-es BMW volánja mögül a kiscsaj. Pár éve még gyalog vagy biciklivel járt, csak összeszedte egy pénzes fickó. Szóval létezik ez a jelenség attól függetlenül, hogy egyesek nem ismernek ilyeneket. Bár nem ez a fő oka annak, hogy nem lehet épkézláb huszonéves nőt találni manapság a húszas korosztályban.

2020. febr. 9. 15:50
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
A férfiaknak az a kényelmi opció van, hogy öregen és rondán is tudnak fiatal, csinos csajt szerezni, ha van pénzük. A kereslet és a kínálat találkozik.
2020. febr. 9. 15:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem alkoholisták, így van esélyük
2020. febr. 9. 16:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekünk egyetem alatt rengeteg szingli ismerősünk volt. Most már alig van néhány szingli srác ismerősöm. Én azt vettem észre, hogy mindegyikük önbizalomhiányos volt és most is az.
2020. febr. 9. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Manapság nem nehéz önbizalomhiáyosnak lenni egy srácnak. Megnézi egy csaj Instáját, meglátja a nyaralós képeket vagy a fánkozóban/kávézóban készülteket az ottani "olcsó" dolgokkal és már nem is fog lépni semmit. Vagy meglátja a lányt körül legyeskedő trendi pávákat és kész is az önbizalomhiány.
2020. febr. 9. 19:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez igaz, de ismered azt a típust, aki agyon aggódja magát, hogy nem színötös, ezért félévente/évente egyszer jön el sörözni, akkor is vizet iszik, sportolni vagy hobbira nincs ideje, egyetem közben egyszer legalább idegösszeomlást kap, mert nem lesz kitüntetéses diplomája a VIK-en? Ezeknek az ismerőseimnek nincs párjuk, a mi baráti körünkben.
2020. febr. 10. 07:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát majd ha én is 40 leszek akkor jövök én a sorban, ez ilyen. Persze az akkori huszon éves lányokkal :)
2020. febr. 11. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!