Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még csak 11 éves vagyok (van pasim). Már gondolkoztam azon, hogy csókolóznunk kéne! , de nem hajlandó velem négyszemközt lenni! Miért lehetséges ez? (normális válaszokat kérek)
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 13:37
1/20 anonim válasza:
Mert gyerekek vagytok. Majd ha felnőtök, ő is másképp fogja látni a dolgokat, meg te is.
üdv
2/20 anonim válasza:
jaaj hát még kicsik vagytok(nem rossz indulatból mondom)
11 évesen még ne ezen járjon az eszed, majd inkább 14-15 éves korod körül. ne akarj gyorsan felnőni :)
16/L
3/20 anonim válasza:
szerintem még félős próbálkozz az arcra puszival inkább...
még ráértek:)
4/20 anonim válasza:
hallottál már arról hogy a fiúk később érnek?:D valószínüleg ő még nem is gondolkodik ienen... ha gondolod várj ha sokáig együtt vagytok még úgyis ő is akarni fogja nyugodj meg
5/20 anonim válasza:
Lehet, hogy ő barátnak tekint téged. Bőven ráérsz még ezzel szerintem, ne célozgass rá, mert még elijeszted szegényt :)
6/20 anonim válasza:
"valószínüleg ő még nem is gondolkodik ienen..."
13:40-es,"ienen"???
Nem ég le a pofádról a bőr, egy 11 éves gyereknek ilyen helyesírással válaszolni, példat mutatni?
7/20 anonim válasza:
Szerintem se siettess semmit,addig örülj,míg gyerek lehetsz! Egyébként is,szerintem sem érett még rá egyikőtök sem.A srác ráadásul még fél is,tart a dologtól,ami érthető ebbe a korban.
8/20 anonim válasza:
jaj :D
milyen világrengető problémaa...
gyerekek vagytok még ,azért :)
9/20 anonim válasza:
dugni nem akartok 11 évesen? tiszta gáz
10/20 anonim válasza:
sütijabjóó
gyeje baszni
Ike 5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!