Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérek!? Van egy 18 éves fiú (én 16)aki tetszik és nem tudom hogy mit akar..
Szia.
Szerintem csak fél a visszautasításodtól. Sokan nem mernek megkérdezni egy lányt mivel félnek attól, hogy visszautasítják. Inkább csak szemeznek vele, de végül nem megy ő sem hozzá és a lány sem a fúhoz. Szóval ha neked tetszik a srác akkor kezdeményez. Menj hozzá és beszélgessetek. Ha úgy alakul ősszejötök. Nem kell egyből letámadni azzal, hogy "Járunk?" szöveggel. Lassan fokozatosan. Amúgy ha haverjai annyira bunkok, hogy ezért kicikiznek akkor nem is érdemes velük foglalkozni.
18/F
Szijja:-)
Először beszélgess vele csak ugy msnen vagy a suliban.Tudom élőben kicsit nehezebb de megéri sztem megprobálni.Ma sajnos a srácok általában megvárják h a lány menjen oda hozzájuk.Menyj oda hozzá nyugodtan dumáljatok kicsit mind1 miről.Ha többször megnézett myvipen akkor biztos h érdeklődik utánad,és nem fog megharapni ha közeledsz felé.Ja és majd csak akkor menyj oda hozzá ha nincsenek ott a haverjai.(egy pasi mindig más ha ott vannak a haverok)Nagyon szurkolok:p ha van még kérdésed szivesen válaszolok remélem hasznát veszed
sok puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!