Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van ez velem? Ez beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez velem? Ez beteges mar? Kerek segitseget

Figyelt kérdés

ferjem ex-e, meg 5 evvel ezelott, sosem szerette a lanyt(csak sexeltek).

a lannyal egy versenysulyban vagyuk, edzotaborban megverem, versenyen nem tudom. begorcsolok tole..ki em allhatom es nagyon csunya is nagyon nagy ribanc is. nem koszonunk egymasnak semmi. egesz nap kepes vagyok a kepeit nezni fb-on. a parom nem is koszon neki.de en meg igy is feltekeny vagyok...

mit tegyek?

ez normalis?

2010. dec. 28. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem normális.

Valahogy állj le ezzel, mert ha nagyon belelovalod magad a témába, a kapcsolatod fogja bánni.

2010. dec. 29. 00:01
 2/5 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Ügyes vagy, hogy meg tudod verni:)

Mi okod is van pontosan a féltékenységre? Szerinted a férjedet tényleg érdekli ez a büdös ribi? Nem hiába van veled és nem azzal a nővel. Te kellesz neki, és nem ő:)

2010. dec. 29. 00:02
 3/5 A kérdező kommentje:

tudom, o is modja mindig:( de olyan nehez, most beszelek egy masik lannyal az o palijara is raakart maszni, mindenkire, de ettol fuggetlenul roszul vagyok.vele almodom..

de mas ex -e miert nem foglalkoztat ennyire?

2010. dec. 29. 00:05
 4/5 A kérdező kommentje:
ja bocsaat, koszonom a dicseretet:D
2010. dec. 29. 00:06
 5/5 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Biztos élvezi, hogy férfiakkal kezdhet ki, akiknek van valakijük:(

Más ember vagy, mint a barátnőid, akik kedvesével szintén kikezd ez a ribi:( Te érzékenyebb vagy, téged jobban megvisel az ilyen.

Megbízol a férjedben? Mert ha igen, akkor nincs okod aggodalomra:)

2010. dec. 29. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!