Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a barátom- hol a határ, honnantól beteges?
"több mint egy hónap alatt alig 3-szor mentem el bulizni"
Csak? Te jó ég mennyiszer bulizhattál eddig egy hónap alatt.
Abban viszont igazat adok neki, hogy te szórakozgatsz folyton miközben vele vagy. Ezek szerint nagyon jól megvagy nélküle.
Szakíts vele. Később csak rosszabb lesz.
Egyébként szerintem se sok 3 buli egy hónapban. Én pénteken és szombaton is jártam majdnem minden hétvégén + hét közben is ha olyanom volt.
A barátaival szerintem nyugodtan elmehet szórakozni, még ha szereti is a párját, üljön egy helyben, és sírjon utána?
Egy normális ember(bízom benne, hogy a kérdező az) visszautasítja a nála próbálkozó fiúkat a buliban is, és nem iszik a kelleténél többet.
Ha nem adtál rá okod...Éreztesd vele, hogy mennyire szereted, mennyire fontos neked, és hogy csak Ő kell neked.
De ha már halálos fenyegetés is volt, és te tényleg nem adtál rá okot, nem vagy kapható flörtre sem, akkor lehet, hogy nem komplett a csávó.
Próbáld megértetni vele, hogy neked csak Ő kell, de ha nem sikerül, jobban jársz, ha keresel mást.
16/L
és akkor ez a megoldás? ha nem bízik egy pasi a csajában, dobja ki, hameg bízik benne, ne cseszegesse a hülyeséggel.
felteszem egy FÉRFI ezt el tudja dönteni..
meg miaz, hogy számnkéri? ki ő neki? gyámja, vagy mi? mégcsak nem is a férje (nem mintha a házasságba beleférne a másik ellenőrízgetése, gyanúsítgatás és az hogy "nem engedi" valahova). szabad akarattal született a kérdező is, mint mindenki más. nem azért, hogy a borult elméjű pasija irányítgassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!