Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még csak 11 éves vagyok (van pasim). Már gondolkoztam azon, hogy csókolóznunk kéne! , de nem hajlandó velem négyszemközt lenni! Miért lehetséges ez? (normális válaszokat kérek)
kislány kiváncsi lennék a véleményedre lécci segits
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Nem a rosszindulat fog belőlem beszélni!:-)
Tudom, most sem vagyok nagykorú és tapasztalt, de amikor én is ekkora voltam, mint te, akkor én se mertem semmit se csinálni a "barátnőmmel". Várjatok még egy kicsit! Ráértek még a csókolózással. Ha nem mer a szemedbe nézni, akkor ne erőltesd. Remélem segítettem.
14/F
Ohát 11 évesen én már 6 kocsit összetörtem te meg még nem is csókolóztál?? nemám csak viccelek. Szerintem azzal a fiúval te nem is fogsz soha csókolózni mert hamarabb ott fogod hagyni :) várj minimum 14-éves korodig azzal a csókkal akkor már sokkal jobban fogod élvezni mint most.
14/F
MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT!!
MIÉÉÉÉÉÉRT?!!!! akar mindenki 11 évesen pasit meg b***ni?
NE akarj már felnőni , könyörgöm ;)
u.i gyerek vagy !!
Én is 11 éves (lány) vagyok.Nekem is van barátom.Minden barátnőm azt mondja hogy csókolózzak vele.De én nem tudom okos döntés lenne e.Mert még csak 2 hónapja vagyunk együtt.
Kérlek segítsetek,hogy télleg meg tegyem e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!