Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet négyszemközt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet négyszemközt találkozni egy exszel, aki közvetlenül házasság előtt áll?

Figyelt kérdés
Nem akarok neki semmi olyat mondani, ami fájna neki, csak úgy érzem, muszáj beszélnem vele. Nem tudom, milyen értelmes ürüggyel találkozzam vele.
2021. júl. 17. 23:24
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Amúgy, aki elolvassa a kérdést, az látja, hogy azt kérdeztem, hogy milyen ÜRÜGGYEL lehet ilyenkor felkeresni valakit. Nyilván nem abban kérek segítséget, hogy hogyan kell telefonon felhívni valakit, hanem ötleteket vártam volna.
2021. júl. 20. 13:44
 32/56 anonim ***** válasza:
87%

Képzelem milyen fontos lehet ha kamu ürügy kell hozzá. És nyilván beszélni sem akar veled négyszemközt, ha ürügy kell. Ne zaklasd esküvő előtt. Nem jutott eszedbe?

Mit gondolsz? Majd meggondolja magát és menyasszony csere lesz?

2021. júl. 20. 13:50
 33/56 anonim ***** válasza:
92%
Hagyd békén nemes egyszerűséggel komolyan. Ha tényleg muszáj beszélned vele, akkor nem kell semmilyen ürügy, mert a téma fontossága elég lenne. De tudjuk jól hogy csak szart szeretnél keverni, szóval menj azt bazdmeg magad.
2021. júl. 20. 15:39
 34/56 anonim ***** válasza:
80%
És egyszer heverd ki hogy életed kis szerelme aki már nem veled van mert elbaltáztad/kidobtad nem veled házasodik, ne ezen kattogj évekkel később mint egy nyomorék.
2021. júl. 20. 15:40
 35/56 A kérdező kommentje:
Továbbra sincs közötök a körülményekhez. Ha ti elmentek egy tetoválószalonba azzal, hogy egy féllábú kacsát akartok a hasatokra tetoválni, akkor azt várjátok, hogy a tetoválós elkezdjen titeket kérdőre vonni, hogy milyen hülyeség ez, meg hülyén fog kinézni? Nem a véleményeteket kértem.
2021. júl. 20. 19:20
 36/56 A kérdező kommentje:
Továbbra is leszarom a véleményedet. Azt se tudod, miről van szó. A f-szért nem tudtok egy kérdésre válaszolni. Mondom, ha orvoshoz mész azzal, hogy műtétet akarsz, akkor te azt várod, hogy az orvos elkezdjen téged győzködni a véleményéről, vagy azt, hogy megcsinálja, amiért odamentél?
2021. júl. 21. 08:57
 37/56 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha az igazat mondanád és nem valami ürügyet? Valamiért találkozni akarsz vele, nem?
2021. júl. 21. 09:05
 38/56 A kérdező kommentje:

"Viszont az egy szolgáltatás, amiért pénzt kapnak, te mennyit fizetsz nekünk a válaszért cserébe? "

Semennyit, mert ez nem egy fizetős oldal. Ellenben az oldal szabályzata arról szól, hogy az válaszoljon, aki a kérdésre tud válaszolni, nem kötekedni akar. Minek vagy még itt, ennél a kérdésnél? Csak a f*szodat méregeted az enyémmel, mert nem bírja elviselni az egód, hogy rámutattam, hogy nem hasznos a válaszod. Nőj fel, és húzz el innen.

2021. júl. 21. 10:02
 39/56 anonim ***** válasza:
67%
Nem zavar, hogy nem 1 ember írja az összes kommentet? Nem hasznos a válaszom? Egy világ tört össze bennem.... Bár még mindig te vagy aki vergődik itt és bele akar baszarintani egy házasságkötésbe, úgyhogy lehet neked kellene felnőni, és elfogadni, hogy ez a hajó elúszott...
2021. júl. 21. 10:07
 40/56 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem egy ember írja a kommenteket. Az oldal nagy részén ilyen egóművészek vannak, akik nem értenek ahhoz, amire éppen válaszolnak, de qrvára megsértődnek, ha valaki ezt szóvá teszi. Idestova 40 kommenten keresztül beszélgetünk a SEMMIRŐL, mert kb. 3 hasznos válasz érkezett. Szép munka! Hihetetlen, hogy az embereket mennyire az egócskájuk irányítja.

Most is fogsz írni egy választ, mert nem tudja a büszkeséged elereszteni ezt az egészet, és megint leírod majd, mennyire hülye vagyok, majd elegánsan a végére biggyeszted, hogy te ezt a vitát most lezárod és puffogjak magamban. Jól mondom? :) Hajrá, írd le, ovis hülyegyerek. Ennyire könnyű téged manipulálni. Nehogy ne a tied legyen az utolsó szó. Add meg a kis egócskádnak, ami jár neki. Tessék, bármibe lefogadom, hogy most írni fogsz még egy választ.

2021. júl. 21. 10:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!