Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet négyszemközt találkozni egy exszel, aki közvetlenül házasság előtt áll?
Képzelem milyen fontos lehet ha kamu ürügy kell hozzá. És nyilván beszélni sem akar veled négyszemközt, ha ürügy kell. Ne zaklasd esküvő előtt. Nem jutott eszedbe?
Mit gondolsz? Majd meggondolja magát és menyasszony csere lesz?
"Viszont az egy szolgáltatás, amiért pénzt kapnak, te mennyit fizetsz nekünk a válaszért cserébe? "
Semennyit, mert ez nem egy fizetős oldal. Ellenben az oldal szabályzata arról szól, hogy az válaszoljon, aki a kérdésre tud válaszolni, nem kötekedni akar. Minek vagy még itt, ennél a kérdésnél? Csak a f*szodat méregeted az enyémmel, mert nem bírja elviselni az egód, hogy rámutattam, hogy nem hasznos a válaszod. Nőj fel, és húzz el innen.
Tudom, hogy nem egy ember írja a kommenteket. Az oldal nagy részén ilyen egóművészek vannak, akik nem értenek ahhoz, amire éppen válaszolnak, de qrvára megsértődnek, ha valaki ezt szóvá teszi. Idestova 40 kommenten keresztül beszélgetünk a SEMMIRŐL, mert kb. 3 hasznos válasz érkezett. Szép munka! Hihetetlen, hogy az embereket mennyire az egócskájuk irányítja.
Most is fogsz írni egy választ, mert nem tudja a büszkeséged elereszteni ezt az egészet, és megint leírod majd, mennyire hülye vagyok, majd elegánsan a végére biggyeszted, hogy te ezt a vitát most lezárod és puffogjak magamban. Jól mondom? :) Hajrá, írd le, ovis hülyegyerek. Ennyire könnyű téged manipulálni. Nehogy ne a tied legyen az utolsó szó. Add meg a kis egócskádnak, ami jár neki. Tessék, bármibe lefogadom, hogy most írni fogsz még egy választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!