Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet négyszemközt találkozni egy exszel, aki közvetlenül házasság előtt áll?
Oké, akkor leírom.
Felhívod telefonon: Jancsika, szeretnék veled négyszemközt beszélgetni mielőtt megházasodsz.
"Szerinted meg tud sérteni egy számomra senki az interneten? Eléggé el vagy tévedve. "
Ja, azért válaszolgatsz nekem még mindig, meg azért nevezel senkinek meg küldöd a passzív-agresszív smileyjaidat. Ha nem lenne benned egósérelem, legyintettél volna egyet és itthagytál volna a francba. Nem tudom amúgy, min kell megsértődni, mondom, a kérdésre válaszoljon, aki tud, akinek nincs válasza, az ne válaszoljon és kész.
18: Basszuskulcs... Te is Flip-re váltottál? :DDDDD "Nem kell válaszolni, ha nincs válaszod" - besz*r*k! :D
Amúgy te sem nagyon válaszoltál kérdéseinkre. Az engem is különösen érdekelne, hogy mit akarsz neki mondani. Ja, és nem érdekel, hogy magánügy-e vagy sem, mert ha "olyat" akarsz mondani neki, ahhoz én nem adom a nevemet.
"18: Basszuskulcs... Te is Flip-re váltottál?"
Nem tudom, mi az a flip.
":DDDDD "Nem kell válaszolni, ha nincs válaszod" - besz*r*k! :D"
Szarj be nyugodtan, ez egy kérdésfeltevős-válaszolós oldal. Elcseveghetünk bármiről, de ez nem arra van kitalálva, hanem arra, hogy válaszoljon kérdésekre az, aki tud.
"Amúgy te sem nagyon válaszoltál kérdéseinkre."
Mivel nem ti írtatok ki kérdést, hanem én. Nekem nincs okom válaszolni, amikor ti terelitek el a témát az én kérdésem alól. Semmi közöd se neked, se másnak ahhoz, hogy miről akarok vele beszélni, ahogy ahhoz se, hogy miért teszem, vagy hogy milyen alsónadrág van rajtam. Ha van értelmes válaszod a konkrét kérdésre, írd le, ha nincs, akkor ne írj ide. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!