Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok a barátomra, pedig semmi okom rá. Hogyan tudnék megváltozni?
Figyelt kérdés
Már engem is zavar, hogy ennyire bizonytalan vagyok magamban, és a kapcsolatunkban. Nem egy településen élünk, ezért ritkábban találkozunk, de egy suliba járunk, szóval ez a dolog meg fog oldódni.
A probléma ott kezdődik, hogy azt hiszem kicsi az önbecsülésem, és a szindrómám van, hogy minden lány szebb nálam. Ezért ha bárkivel látom beszélgetni, vagy közös képen látom egy lánnyal, a frász kitör. Ezt neki nem mutatom ki, de engem már nagyon zavar.
Lehet ezen változtatni?
2010. aug. 27. 17:50
4/6 anonim válasza:
Azt kell, hogy írjam, hogy ezen nagyon nehéz változtatni. Először is az önbizalmadat kellene növelni, mert akkor nem hinnéd azt, hogy minden lány jobb nálad. Bízz a barátodban! Az a fiú téged választott, és nem hiszem, hogy csak szórakozik veled. Sok sikert! :)
5/6 anonim válasza:
Először meg kell tanulnod szeretni saját magad, és akkor nem lesz önbizalom hiányod. Ha jól érzed magad a bőrödben,jó lesz a kisugárzásod,s a jó kisugárzás 100x többet ér,mint a szépség. Ne hasonlítsd magad máshoz,mert mindenki a maga módján különleges. Mindig lesz nálad szebb,meg jobb,de ne foglalkozz velük,csak azzal foglalkozz,hogy légy önmagad,te a saját stílusodban légy a legjobb,önmagadnak felelj meg! Ez nagyon sokat fog javítani a közérzeteden. Ami a srácot illeti,ahogy előttem is írták,bízz benne,hiszen téged választott! ;)
6/6 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen, de kb hasonlo cipöben járunk mert én se érzem magam szépnek de a barátom minden találkozásunkkor legalább 2x mondja milyen szép vok. Azt kezdem elhinni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!