Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exszel találkozni megcsalás?
3-4 hónapja vagyok benne egy kapcsolatban, ami amúgy elég jól indult, de az utóbbi 1 hónapban elég sok konfliktus volt és picit eltávolodtunk.
Exem pár hete megkeresett, igazából 1-1x telefonáltunk, de semmi extra nem volt. Felvetődött, hogy majd valamikor összefuthatnánk és végül ma fogunk találkozni. Részemről biztosan nincs több, én a jelenlegi barátomat szeretem, de mégis úgy jó volt telefonálni az exemmel meg jó lenne összefutni.
Picit lelkiismeret-furdalasom van azonban, hogy nem kéne.. Annak ellenére is, hogy én az exemet már nem szeretem és semmit nem akarok tole. Szakítás óta nem találkoztunk egyébként.
Ha nem mondod el, és találkoztok, az sem megcsalás, de a mostani párod tippre szakít miatta, és én meg is tudom érteni, ha tényleg azt teszi. Titkolózás után már magyarázkodhatsz, az nem lesz az igazi.
A találkozás önmagában nem probléma. Én is találkoztam már exemmel, a párom is találkozott exével, közösen is találkoztunk a párom exével a minap, mert épp szembejött az utcán. Ha egy kapcsolat rendben van, akkor egy sima találkozás az exszel nem okoz problémát. A titkolózás még ott is, a ti kapcsolatotok meg leírásod alapján sincs rendben.
A tízes válaszolóval értek egyet, mondd el, a párod megkér, hogy ne találkozzatok, ti nem találkoztok, és mindenki boldog.
Nem megcsalás.
De ez a kapcsolatod sem sokat ér!
(Nem olvastam mindne hozzászólást.)
Ha nem jelent semmit, el is mondhatnád. A titkolózás nem vezet sehova. Ha nem zártad le az exed, ne randizgass vele.Nem tisztességes az új pároddal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!