Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha szemtől szemben találkoznátok azzal az emberrel, akivel a párotok megcsalt?
Figyelt kérdés
Kikaparnátok egyből a szemét, elhordanátok mindennek, utálnátok vagy egyszerűen csak megkérdeznétek, hogy mi volt benne, tudott-e rólatok? Esetleg valahol még kíváncsiak is lennétek rá, hogy mi van a lelkében?2021. febr. 12. 22:53
1/15 anonim válasza:
Fájna. Nagyon. Biztos nem kezdeném el kérdezgetni, hogy milyen érzés volt szeretőnek lenni, feltépne bennem sebeket. Meg attól függ milyen szituációban találkozunk. Boltban, utcán csak elmennék mellette. Társaságban meg ha nem muszáj nem kezdenék beszélgetést. De ha nagyon kell egy felületes small talkot elviselnék. De ennyi. Ilyen szem kikaparás..... Az erőszakot sose bírtam. Elég megalázó lenne nekem is. Biztos nem esnék neki.
2/15 anonim válasza:
Semmit nem kérdeznék tőle. Miután kiraktam az exemet, szaladt hozzá, azóta is vele van, pedig elvileg ő sem tudott rólam.
Egyszerűen nem érdekel, mi van velük, majd rájön mind a 2,mit nyertek. Talán meg is érdemlik egymást.
3/15 anonim válasza:
Nekem egy több mint 7 éves kapcsolat lezárta után volt nem egész félévvel, hogy az exemmel és az új párjával egymásba botlottunk a BKV-n. Nem voltak könnyű percek, de ahogy az exem lezárta a kapcsolatunkat, úgy voltam vele, nem lépek le, de bunkó sem leszek. Elbeszélgettünk, kérdezgette hogy vagyok én is visszakérdeztem, hogy ők hogy vannak és ennyi. Szerencsére annyira hosszú nem volt az út, bármi komolyabba belemenjünk.
4/15 anonim válasza:
Dehogyis kaparnám ki a szemét. Elsősorban a páromra haragszom, ő árult el. A másik fél egy idegen, függetlenül attól, hogy tudott-e rólam vagy sem... de elég kínos a helyzet, nem igazán szeretnék vele bájcsevegni, meg az érzelmek miatt nyilván ellenszenvesnek érezném bármit is csinálna. Egy kis jópofizás max, aztán jobbra el.
5/15 anonim válasza:
Én egyszer találkoztam vele egyetemen, elmentünk egymás mellett, belenéztem a szemébe, mentem 3 lépést és csak akkor esett le, hogy ő volt... Megálltam egy pillanatra, és mentem tovább. Haragszom rájuk, de valamiért bennem van szégyenérzet az egész miatt...
Ők azóta együtt vannak.
7/15 anonim válasza:
Én még egyszer ebédre is meghívtam. Miatta váltunk el, de volt egy közös gyerekünk. Őt jött meglátogatni az exem, és úgy volt, hogy jönnek a szülei is vele, mert messze laknak, de volt anyósom nem tudott eljönni, a csajt meg elhozta helyette. Én meg ebéddel készültem, mert apósékkal jó volt a viszony. Hát akkor már a csajt is megettem.
8/15 anonim válasza:
Megköszönném neki, hogy elvitte a feleségemet♥️ de azóta már ő is kidobta a csajt és mással van😃👌😃😁😁
9/15 FoxtrotLidérc válasza:
Akivel először csalt meg az exem, azzal semmit - vele meg tudtuk beszélni a dolgot. Hanem aki hónapok óta udvarolt neki, azt felütném a holdra, de hogy ott büdösödjön meg. Ezt exem is tudja - nem is fog merni bennünket összeereszteni. Ha nem lenne két hitel kettőnk nyakában, magasról le is sz*rnám. De így nem...
10/15 anonim válasza:
Technikailag én voltam a harmadik fél kis ideig (de nem tudtam róla, hogy nem a barátnő pozícióra válogattak be :D) szóval mikor már nem volt közöm a pasihoz, mert kiderült a dolog és megláttam a csajt elnevettem magam. Teljesen komolyan és hisztérikusan és azt gondoltam: "ó te szegény, mennyi mindent nem tudsz, amit én. A képen meg szebbnek tűntél, nahát.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!