Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha szemtől szemben találkoznátok azzal az emberrel, akivel a párotok megcsalt?
Figyelt kérdés
Kikaparnátok egyből a szemét, elhordanátok mindennek, utálnátok vagy egyszerűen csak megkérdeznétek, hogy mi volt benne, tudott-e rólatok? Esetleg valahol még kíváncsiak is lennétek rá, hogy mi van a lelkében?2021. febr. 12. 22:53
11/15 anonim válasza:
Lesajnálóan végigmérném aztán úgy tennék mintha ott se lenne.
Ribi módra viselkedett, de ő is szarul jött ki belőle, arra számított, hogy az exem majd dob engem őérte. Hát nem így lett.
Egyedül az exemre vagyok dühös, a csajszit csak megvetem.
12/15 anonim válasza:
Én megköszönném neki, hogy segített rávilágítani arra,hogy mekkora f... volt az exem és örülnék, hogy megszabadított tőle.
13/15 anonim válasza:
Én nem csinaltam semmit, mert hirtelen fel sem ismertem, na meg egyébként sem hiszem, hogyha megtépem a másikat, az majd megold mindent. Előtte amúgy csak 1 képen láttam a csajt azért nem is ismertem fel elsőre de ő engem igen, mert elsápadt meg elszaladt 😂 egy helyen dolgoztunk de másik műszakban és váltaskor a kávé automata előtt pont előttem vett volna kávét. Mikor kibukott a dolog, hogy kavarnak az exemmel, akkor ráírtam a csajra az igaz de normálisan, csak 1 kérdést tettem fel neki hogy a párom egy adott dologról mit mondott neki. Na a csaj erre még kb felháborodott hogy mit zaklatom, mikor tényleg csak 1 kérdést tettem fel amúgy tudta hogy együtt élünk sőt ő is együtt élt valakivel. Na de a lényeg, hogy csak mondta a magáét hogy mit képzelek én meg stb én meg ideges lettem és tény, hogy megfenyegettem, hogy ha már így neki áll feljebb a dolog akkor ha meglátom bárhol is beletaposom a földbe 😅 jó tőlem se volt szép de tényleg felidegelt hogy még ő volt felháborodva amúgy nem gondoltam komolyan, hogy bántani fogom. Utána pár nappal később történt az eset hogy előttem vett volna kávét és elfutott ugye. A pasival szakítottam egyébként még utána, hogy kiderültek a dolgok.
14/15 anonim válasza:
Megköszönném, hogy rávilágított arra, milyen rongy ember az exem. Komolyan.
Nem utálnám, nem ő tehet róla, ugyanis csak azt lehet vinni, aki hagyja.
15/15 A kérdező kommentje:
Mindannyiótoknak köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 13. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!