Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit reagálnátok, ha találkoznátok egy ilyen természetű/típusú lánnyal? Mi lenne a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Szóval mondjuk találkoztok egy lánnyal aki külsőre teljesen, totálisan bejön nektek. Aztán amikor kezditek megismerni, egy nagyszájú, perverz, morbid humorú, vagány, kemény, nagyon büszke, magabiztos, "sosem sírok, én vagyok a legény a gáton" harcias, fiús gondolkodású, "domináns" lánnyal találjátok szembe magatokat. (tegyük fel, hogy ennek ellenére, vagy pont ezért, de összejöttök vele). Később amikor már teljesen megbízik bennetek, nektek egy teljesen más oldalát mutatja. Ekkor jöttök rá, hogy igazából nem is annyira kemény, sőt, igazából nagyon érzékeny, törékeny, nagyon szeretethiányos lány, aki bár titkolja de törődik másokkal, és NAGYON könnyen meghatódik, akár egy szál virágtól, vagy egy kedves, őszinte mondattól elkezd sírni. Folyamatosan bújna, stb. de a külvilág felé pontosan ugyanazt mutatja, amit először nektek is.

Mi lenne róla a véleményetek? Csalódnátok benne? Képmutatónak tartanátok?

Nem titok gondolom, hogy rólam van szó. Mindenki ilyennek ismer (amit az elején leírtam), még a szüleim is. Sajnos nagyon sok rossz dolog ért (lelki traumák), képtelen vagyok megbízni akárkiben, mert eddig mindig beigazolódtak az emberekről vélt (negatív) érzéseim (bár ez sok átveréstől megkímélt). Mit tennétek, ha kiderülne egy ilyen típusú lányról, hogy igazából ez nem az igazi oldala? Mármint ez nálam nem színjátszás, tényleg van egy ilyen oldalam, a legtöbb emberrel képtelen vagyok másképp viselkedni. De nagyon szeretnék már egy komoly kapcsolatot (eddig senkim se volt, pont ezért, bár a külsőm nagyon sok embernek bejön), nagyon vágyom már egy társra, akit szerethetek, ölelgethetek, és aki viszontszeret ŐSZINTÉN. Ez a másik: mit szólnátok ha ez a lány közölné veletek, hogy azért nem volt eddig egyáltalán senkije, mert várt az igazira, és eltökélt álma, hogy az első szerelmével élje le az életét (családalapítás, stb.)? Megijednétek, elmenekülnétek? Vagy nem zavarna a gondolat, hogy rögtön ennyire előre tervez veletek? Sokan mondták már, hogy túl komolyan gondolom ezt a dolgot, de úgy érzem, hogy azzal ha valakivel járni kezdenék, igazán a családommá válna, hiszen nem szeretek meg senkit sem egykönnyen, nálam ez igen nagy szó. Képtelen lennék szerelem és szeretet nélkül bárkivel is együtt lenni, akár csak az arcára puszit adni, egyszerűen nem megy.

Elnézést, hogy ilyen hosszú lett, és nagyon köszönöm annak aki végigolvasta, de kíváncsi vagyok a férfiak véleményére úgy, hogy nem ismernek, nem láttak, mert ha élőben kérdeztem meg erről pasit, elkezdett nyalizni, meg bókolni, és hazudozni, csakhogy "benyalja" magát nálam (persze átláttam mindig a szitán), és mert néhány ember megijed tőlem, nem mer velem őszintén beszélni, pedig csak az őszinte, egyenes embereket tisztelem, az összes többit lenézem, és szóra sem méltatom őket. Ugyanakkkor nagyon fontos nekem, hogy tudjam, hogy igazából hogyan vélekednek rólam a férfiak, legalábbis néhányotok:) Szóval csak őszintén, a valódi véleményetekre vagyok kíváncsi, nem sértődök meg, nem pontozok le, nem a stílusom, az egyenes és korrekt válaszokat és embereket szeretem:)

20/L

2010. okt. 16. 03:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen sokat írsz,de a kinézetedről meg semmit.Pedig az dönti el,hogy egyáltalán észre veszlek-e vagy sem.

Amit meg leírtál magadról jellemzést,elég sok lány ilyen,akiket ismerek,uh nem lepődnék meg túlzottan.

2010. okt. 16. 04:04
 2/27 anonim ***** válasza:

Hogy is van ez?

Úgy, hogy a lányok sem fekszenek le olyan fiúval, akit sajnálnak. Szerintem ez fordítva is igaz. A fiúk sem fekszenek le olyan lánnyal, akit sajnálnak.

Én nem vagyok az a sajnálkozós típus, de most az egyszer azt kell, hogy mondjam: őszinte szánalmat érzek irántad. Olyan szinten elfojtod a saját énedet, hogy ebből hosszú távú kapcsolat nem igazán fog kikerekedni, hacsak nem találsz valaki csicska papucsférjet.

Örömteli lehet, hogy ilyen szinten játszol a férfiakkal, de nem kifizetődő, hidd el.

Én azt ajánlom, hogy önismereti szempontból keress fel egy pszichológust, ha nem akarsz magadnak szar életet. Még nem késő.

2010. okt. 16. 07:56
 3/27 Böse ***** válasza:

Szerintem ez a legrosszabb amit tehetsz. A "vagány" csajokat a legtöbben megközelíthetetlennek gondolják, aki meg pont ezt szereti az meg csalódni fog ha megnyílsz előtte. Szerintem próbálj meg tudatosan kedvesebbnek, nyíltabbnak lenni, egy idő után megszokod.

Az őszinteség az alapja minden kapcsolatnak, nem csak a párkapcsolatnak, és az is egy fajta őszinteség hogy önmagad adod.

A mondókád másik felében magamra ismerek: aki manapság komoly kapcsolatot keres annak fel kell kötnie a gatyát, miközben 14 éves kis taknyoknak már az a fő témája, hogy "te hányszor dugtál már?"

2010. okt. 16. 10:30
 4/27 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok....és hidd el probálok megváltozni mert eddig minden kapcsolatom kudarcba fulladt.nem tudja eldönteni hogy most akkor melyik énembe szeretett bele vagy hogy is van ez?kemény vagyok rideg utána meg érzékeny de nagyon, ez nem jó ugyhogy felejtsd el.legyél humoros és amikor kell érzékeny..tartsd a mértéket de semmi esetre nem szabad ridegnek lenni mert azzal durván elriasztod
2010. okt. 16. 10:42
 5/27 Böse ***** válasza:
Ja egyébként ha van egy kis időd olvasd el Csernus Imrétől "A nő" vagy akár "A férfi" c. könyvet, pont erről van benne szó, hogy nem szabad elrejteni az érzelmeket, fel kell vállalni önmagunkat, mások véleményétől függetlenül. A legtöbb torrenten fönt van.
2010. okt. 16. 10:56
 6/27 A kérdező kommentje:

Először is: mindenkinek köszönöm a válaszát!:)

2. válaszoló: szerintem te valamit nagyon félreérthettél: abban igazad van, hogy elnyomom az érzelmeimet, de nem hiszem, hogy emiatt szánalomra méltó ember lennék. A másik pedig, hogy hülyét kapok a csicska papucspasiktól, utálom ha valaki parancsokat teljesít, legyen önálló akarata. Mint lejjebb is írtam, azokat az embereket tisztelem, akik őszinték velem, el merik mondani a véleményüket, és ha hibázok (szoktam, beismerem:) mondják nyíltan a szemembe, azt is ha megbántottam őket, stb. mert a kommunikáció és a kompromisszumok a kapcsolatok alapjai. Egy papucs pedig ezekre nem lenne képes.

Azt nem tudom honnan gondolod, hogy játszom a pasikkal,mivel írtam is, hogy még nem volt senkim, semmilyen szinten.Ha valakivel nem tudok elképzelni kapcsolatot, nem adok neki jeleket, és nyíltan közlöm vele, hogy nem tudnék vele elképzelni egy hosszútávú kapcsolatot, pedig én csak ebbe gondolkodom. Flörtölni sem igazán szoktam, ha igen, akkor komolyan is gondolom. Egyszóval nem vagyok szűzk*rva típus:) Ha nem akarok valakitől valamit, akkor rögtön őszintén elmondom neki, a későbbi félreértések vagy csalódások elkerülése végett.

(de neked is köszönöm a válaszod, felpontoztalak:)

Böse: köszönöm a könyvajánlót, el fogom olvasni mindenképpen, a pszichológia az egyik hobbim, Csernust pedig kifejezetten kedvelem:)

10:42-es válaszoló: igazad van, én is ettől félek...hogy nem fog neki tetszeni a gyengéd oldalam, ha a "vadabb" tetszett meg neki..vagy arra gondoltam, hogy közlöm vele, hogy gyengéd és kedves is tudok lenni, de ez elég hülyén jönne ki:D A nyitottság pedig nekem nem megy olyan könnyen..sőt, nagyon nehezen. Kedves szoktam lenni, azzal aki megérdemli, sajnos kevés ilyen ember van, de ha valaki a segítségemet kéri, vagy látom hogy rászorul, akkor felajánlom neki, stb. Pl. állatokkal kifejezetten kedves vagyok:D Őket nagyon imádom, őszinték, nem vernek át, stb.

Pszichológushoz pedig nem szándékozom menni, én is annak tanulok, tehát fejtegetem magam, rengeteg ilyen könyvem van, az emberi viselkedés tanulmányozása a hobbim, tehát nem tudna újat mondani:) Plusz ő is idegen, képtelen lennék kitárulkozni neki, mert semmi köze hozzá, plusz hogy ezért még fizessek is neki...:D

Írjatok még, minél többen annál jobb:)

2010. okt. 16. 18:55
 7/27 anonim ***** válasza:

Tényleg pszichológusnak tanulsz?

Az egyébként mit jelent, hogy kemény vagy? :)

Vannak akik az ilyen típusú lányokat szeretik. Pl. én kifejezetten rühellem a kislányos gondolkodású csajokat. Egy lánnyal lehessen hülyéskedni is, ne csak komoly dolgokról beszélni.

Szerintem nincs veled semmi baj. Biztos, hogy nem maradsz egyedül, de nem is fogsz elkurvulni... szerencsére. :D

2010. okt. 16. 23:23
 8/27 anonim ***** válasza:

Egyébként csak, hogy a kérdésedre is válaszoljak:

Nem tartanálak képmutatónak. Én is annak a híve vagyok, hogy soha ne bízz meg senkiben, mert általában az ver át, akitől a legkevésbé várod. Fiúk/lányok terén ugyanez a helyzet. Azt gondolnám, hogy ez a lány valószínűleg alapvetően kételkedő, de kezd vagy már belém is szeretett, ezért már nem kell álarc mögé bújnia. Én is hasonló kaliber vagyok, csak egy kicsit másabb. Az idegenekkel szemben kemény, néha már-már bunkó, ha megérdemlik, de egyébként akit kedvelek azzal nagyon kedves tudok lenni.

Az előző voltam!

24f

2010. okt. 16. 23:32
 9/27 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

A keménység nálam azt jelenti, hogy kiállok a magam (ha kell mások) igazáért, elérem amit akarok, nem vagyok befolyásolható, nem nagyon mutatom ki az érzelmeimet (kivéve ha jókedvem van, elég sokat szoktam röhögni, poénkodni, bár ez általában a cinikus-gúnyos-perverz-morbid humor), makacs vagyok, nem nagyon tud izgatni, hogy mit gondolnak rólam idegen emberek, hisztizni pedig soha nem szoktam. Viszont mások szerint radikálisan őszinte vagyok, utálom a képmutatást, így én is csak akkor hazudok vagy füllentek, amikor nagyon-nagyon muszáj, egyébként nagyon egyenes ember vagyok, ha valaki nekem nem szimpi, nem fogok vele jópofizni (persze udvarias vagyok, de ennyi).

2010. okt. 18. 22:50
 10/27 A kérdező kommentje:
Írjatok még:)
2010. okt. 18. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!