Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit reagálnátok, ha találkoznátok egy ilyen természetű/típusú lánnyal? Mi lenne a véleményetek róla?
Szóval mondjuk találkoztok egy lánnyal aki külsőre teljesen, totálisan bejön nektek. Aztán amikor kezditek megismerni, egy nagyszájú, perverz, morbid humorú, vagány, kemény, nagyon büszke, magabiztos, "sosem sírok, én vagyok a legény a gáton" harcias, fiús gondolkodású, "domináns" lánnyal találjátok szembe magatokat. (tegyük fel, hogy ennek ellenére, vagy pont ezért, de összejöttök vele). Később amikor már teljesen megbízik bennetek, nektek egy teljesen más oldalát mutatja. Ekkor jöttök rá, hogy igazából nem is annyira kemény, sőt, igazából nagyon érzékeny, törékeny, nagyon szeretethiányos lány, aki bár titkolja de törődik másokkal, és NAGYON könnyen meghatódik, akár egy szál virágtól, vagy egy kedves, őszinte mondattól elkezd sírni. Folyamatosan bújna, stb. de a külvilág felé pontosan ugyanazt mutatja, amit először nektek is.
Mi lenne róla a véleményetek? Csalódnátok benne? Képmutatónak tartanátok?
Nem titok gondolom, hogy rólam van szó. Mindenki ilyennek ismer (amit az elején leírtam), még a szüleim is. Sajnos nagyon sok rossz dolog ért (lelki traumák), képtelen vagyok megbízni akárkiben, mert eddig mindig beigazolódtak az emberekről vélt (negatív) érzéseim (bár ez sok átveréstől megkímélt). Mit tennétek, ha kiderülne egy ilyen típusú lányról, hogy igazából ez nem az igazi oldala? Mármint ez nálam nem színjátszás, tényleg van egy ilyen oldalam, a legtöbb emberrel képtelen vagyok másképp viselkedni. De nagyon szeretnék már egy komoly kapcsolatot (eddig senkim se volt, pont ezért, bár a külsőm nagyon sok embernek bejön), nagyon vágyom már egy társra, akit szerethetek, ölelgethetek, és aki viszontszeret ŐSZINTÉN. Ez a másik: mit szólnátok ha ez a lány közölné veletek, hogy azért nem volt eddig egyáltalán senkije, mert várt az igazira, és eltökélt álma, hogy az első szerelmével élje le az életét (családalapítás, stb.)? Megijednétek, elmenekülnétek? Vagy nem zavarna a gondolat, hogy rögtön ennyire előre tervez veletek? Sokan mondták már, hogy túl komolyan gondolom ezt a dolgot, de úgy érzem, hogy azzal ha valakivel járni kezdenék, igazán a családommá válna, hiszen nem szeretek meg senkit sem egykönnyen, nálam ez igen nagy szó. Képtelen lennék szerelem és szeretet nélkül bárkivel is együtt lenni, akár csak az arcára puszit adni, egyszerűen nem megy.
Elnézést, hogy ilyen hosszú lett, és nagyon köszönöm annak aki végigolvasta, de kíváncsi vagyok a férfiak véleményére úgy, hogy nem ismernek, nem láttak, mert ha élőben kérdeztem meg erről pasit, elkezdett nyalizni, meg bókolni, és hazudozni, csakhogy "benyalja" magát nálam (persze átláttam mindig a szitán), és mert néhány ember megijed tőlem, nem mer velem őszintén beszélni, pedig csak az őszinte, egyenes embereket tisztelem, az összes többit lenézem, és szóra sem méltatom őket. Ugyanakkkor nagyon fontos nekem, hogy tudjam, hogy igazából hogyan vélekednek rólam a férfiak, legalábbis néhányotok:) Szóval csak őszintén, a valódi véleményetekre vagyok kíváncsi, nem sértődök meg, nem pontozok le, nem a stílusom, az egyenes és korrekt válaszokat és embereket szeretem:)
20/L
Elsőre nekem ezzel a jellemmel nincs semmi bajom. Az egyértelmű, hogy nem lehet csak úgy felszedni, sok idő kell hozzád. Szóval fontos, hogy jól nézz ki, mert anélkül hamar feladnám, elveszíteném az érdeklődésemet, és beskatulyáználak valamilyen haver kategóriába. Az egyetlen rémisztő dolog, ez az elsővel leélem az életem, ez elég naivan hangzik.
Egyébként sok sikert, nem könnyíted meg a saját dolgod, az biztos.
26F
Nekem tetszenek a domináns meg az érzékeny lányok. Az "első szerelem --> család" dolog meg lehet megijesztene a kapcsolat elején.
21F
Őszinte válaszokat vársz és azt mondod lenézed a nem őszinte emebreket, miközben te magad sem vagy őszinte.
Hiszen a leírtak alapján a valódi énedet nem mutatod soha ki.
Ezzel együtt egy elég kemény egót érzek benned, amit személy szerint soha nem szerettem, tiszteljük már a másikat is annyira, hogy nem magunkat helyezzük a világ felé. Szerinted aki téged meghallgat az csak be akar nyalni, ez is egy érdekes szemlélet.
Őszinte válaszokat vártál, én őszintén mondom, hogy nem sajnállak, és ne lepődj meg, hogy ilyen hozzáállással nem fognak komolyan közelíteni feléd. Nem kell papucsférjet keresned, de ne is várd, hogy aki a morbid és perverz humorodra kattan rá az majd vörös rózsákkal fog elhalmozni.
Az igazságérzeted, radikálisan erős kiállásod, morbid humorod stb. nem probléma alapvetően. VISZONT: nekem is az az érzésem, hogy kicsit túlspilázott és fontoskodó az egód, ami nekem személy szerint nagyon nem tetszik egy emberben. Valamint a kommentjeid alapján nagyon erősen lenézel és leszólsz bizonyos embereket, amit olyan stílusban teszel, amivel tudattalanul is kiemelkedőnek akarod bemutatni mások kárára. Szóval szerintem kicsit túlcsordul az egód, és teljesen bele vagy veszve a saját egódba, a saját belső világodba.
Emiatt - külsődtől függetlenül - nem igazán vennélek párkapcsolati számításba. Én a letisztultabb, a saját sérülékenységüket felvállaló nőket szeretem, ebben lakozik az igazi erő. A kemény külsejű, fiús csajok egyáltalán nem vonzanak. Számomra a legnagyobb szexepil egy nőben az elegáns finomság, gyengédség, lágyság stb. Ez nekem fontosabb, hogy meglegyen egy nőben, mint hogy "tökéletes" legyen a külseje, mert a külső csak csont és bőr, viszont nekem a nő lényével kell együtt lennem, azt kell szeretnem.
Az önismeret és az önelemzés nekem is szokásom, ezzel nincsen baj, de én törekszem arra, hogy a körülöttem levőkre többet koncentráljak, ne állandóan saját magam és a saját komplex lelki világom járjon a fejemben, hanem a puszta, egyszerű adás és megélés a célom, mert kapcsolatokban ez az egyetlen járható út. Én is ezt ajánlom neked, és ebből merni fogsz egy olyan erőt, amivel fel fogod tudni vállalni a benned lakozó finomságot is, és nem szorulsz állandó páncélra. Ezzel a hozzád való férfiakat is be fogod vonzani.
26 / F
Hej!
A külső nyilván tényleg fontos;ahogy a keménykedés egy adott ponton túl szánalmas,úgy a nyáladzás és túlzott gyerekesség is taszító a számomra.Az igazán,nyersen egyenes embereket kedvelem,nőben sajnos ez fehér holló.A házasságot egy kapcsolat elején tényleg ne nagyon hangoztasd,kicsi az esélye,hogy ez ne rémisszen meg minket,bár idősebbeknél előfordulhat,hogy szimpatikus leszel vele.
Egyébként pszichológiával tudhatnád(kis dorgálás belefér,ugye?:),hogy a páncélozott külső szinte mindig gyengéd belsőt rejt,szóval a kicsit is tapasztaltabbak átlátnak rajtad.Én ezt egyébként nem tartom kétszínűségnek,vagyunk sokan,akiknek hangsúlyos egy másik oldala is,nem csak a rákhalászat érdekli,mint BB-t.Szóval részemről teljesen rendben lennél,és szépen türelmesen "vetkőztetnélek" csupaszra.
30f
08:01 vagyok, még néhány dolog eszembe jutott:
Először is, a legtöbb ember hasonló mint te, vagyis kívülről relatíve hideg, bizalmatlan, viszont bizalmas körben megenyhül, kedvesebb lesz, lágyabb, szeretettelibb, ezzel nincsen semmi baj, és nyilván senki nem várja el tőled, hogy az ismeretség elején nyáladz meg szerelmeteskedj. Tehát ilyen módon nem baj a kezdeti keménységed.
Másrészt viszont, ha nagyon drasztikus a két "éned" között a különbség, a kemény, morbid, domináns külső éned, és a túlzott szeretgetős intim éned, az azért problémás, mert ritka az a férfi, aki mindkettővel össze tud kapcsolódni, pont a megfelelő lelki állapotodban, és mindkettő énedre pont úgy reagál, és pont ugyanolyan örömmel fogadja, ahogy neked az jól esik. Ahogy az előző mondta, aki az egyik pillanatban a morbid poénjaidon gunyorosan hahotázik, az nem fog a másik pillanatban naiv, szentimentális mackóvá változni, aki kelégíteni a szeretetéhségedet. Aki a domináns, erős csajokra bukik, az nem nagyon ad az érzékeny apróságokra, az a saját dominanciájához keres társat, nem fog veled érzelgősködni, és fordítva. Aki olyan érzékeny, hogy az érzékeny énedet megértené és kielégítené, az pedig fenyegetőnek érezné a domináns énedet, mert a saját férfiasságát fenyegetné. Sok házasság fuccsol be amúgy emiatt, amikor a feleség elkezd dominánssá válni, és a férfi elveszti a férfiasság tudatát, és inkább elmegy otthonról és kúrja a butuska takarítónőt, aki mellett férfinek érezheti magát.
Még aki csak az egyik típus (cinikus-szellemi típus vagy szeretetéhes-érzelmi típus), az is általában nehezen találja meg azt, akivel teljes mértékig egy hullámhosszon van, nemhogy aki ezek között váltakozik. Ezért tényleg hátráltató tényező, ha a két éned ennyire különbözik, párkeresés szempontjából legalábbis.
26 / F voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!