Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalasnak szamitana az, ha egy szep/idegen lannyal talalkoznek?
Irt nekem egy orosz lany az interneten, hogy holnap van az utolso napja es, hogy nem-e lenne kedvem talalkozni vele, csak ugy.
En meg soha nem ismertem egy oroszt es kivancsi vagyok, hogy milyen ugy egy sziberai lany...
Problema a következö: ez a lany tenyleg nagyon szep (ennek ellenere soha nem kezdenek vele ki, mert van egy baratnöm).
Hütlen/rossz barat lennek, ha talalkoznek ezzel a lannyal, ugy, hogy a baratnöm nem tud rola (nem akarom, hogy tudja, mert csak beindulna a fantaziaja)
19F
Nem mindegy hol találkoznátok, mit csinálnátok.
Azért akarsz vele találkozni, mert nagyon szép? ("Problema a következö: ez a lany tenyleg nagyon szep")
Tényleg meg tudnád-e állni a dolgot, hogy ne csókold meg, ha akarná a lány? Mikről szoktatok beszélni? Flörtöltök is vagy csak barátilag beszélgettek?
Találkozó lenne-e vagy randi?
Akár találkozol a lánnyal, akár nem, semmiképp ne titkold el a barátnőd elől! Különben tényleg azt fogja gondolni, hogy megcsaltad. Mert különben miért titkoltad volna?
Engem egyébként a barátnőd helyében nem zavarna. Sőt, lehet, hogy én is kíváncsi lennék a lányra és veletek tartanék :-) persze csak ha nem zavarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!