Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exszel találkozni megcsalás?
Figyelt kérdés
3-4 hónapja vagyok benne egy kapcsolatban, ami amúgy elég jól indult, de az utóbbi 1 hónapban elég sok konfliktus volt és picit eltávolodtunk.
Exem pár hete megkeresett, igazából 1-1x telefonáltunk, de semmi extra nem volt. Felvetődött, hogy majd valamikor összefuthatnánk és végül ma fogunk találkozni. Részemről biztosan nincs több, én a jelenlegi barátomat szeretem, de mégis úgy jó volt telefonálni az exemmel meg jó lenne összefutni.
Picit lelkiismeret-furdalasom van azonban, hogy nem kéne.. Annak ellenére is, hogy én az exemet már nem szeretem és semmit nem akarok tole. Szakítás óta nem találkoztunk egyébként.
Szerintem mondd le. Ha ez kitudodna neked véged a mostani kapcsatoddal. Nincs olyan pasi aki csak úgy találkozna veled. Vagy szexet akar vagy újra akarja veled kezdeni az ex. Én a helyedben a mostani párommal foglalkoznék.
2021. júl. 16. 13:15
2/16 anonim válasza:
Te örülnél, ha a srác, akivel most vagy találkozna a volt csajával meg telefonálgatnának?
2021. júl. 16. 13:15
3/16 anonim válasza:
Jaj, mindig így kezdődik... Nem akarok semmit, de minimum egymás szájában köttök majd ki. Ráadásul a jelenlegi mellett találkozni olyannal, akivel dugtatok. Hagyjuk már.
2021. júl. 16. 13:17
4/16 anonim válasza:
Nem megcsalás, de ha én lennék a barátod és ilyet megtudnék, akkor szakítanék veled.
2021. júl. 16. 13:17
5/16 anonim válasza:
Ha szólsz előre a jelenlegi párodnak, akkor semmi gond. Ha titkolózol, a kutya nem fogja elhinni, hogy nem történt semmi. Ilyen dologról illik szólni, pláne, ha nem jelent semmit. De mivel titkolózni akarsz, így még igenis jelent.
2021. júl. 16. 13:18
6/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom elmondani, mert nem jelent semmit nekem, de tudom, hogy konfliktus lenne belőle és nem ér annyit az egész...
2021. júl. 16. 13:25
7/16 anonim válasza:
Ja, nem jelent semmit, persze. Akkor akár el is mondhatnád. Nyilván nem fogod, az új srác ennél jobbat érdemel így látatlanban is.
2021. júl. 16. 13:26
8/16 anonim válasza:
Ha nem jelentene semmit, nem mennél el, ezzel a kapcsolatodat kockára téve.
2021. júl. 16. 13:31
9/16 anonim válasza:
Oké, ha nem is csalnád meg, neki nem fér bele, hogy a másik az exével bratyizik. Innentől tök mindegy.
2021. júl. 16. 13:33
10/16 anonim válasza:
"Nem akarom elmondani, mert nem jelent semmit nekem, de tudom, hogy konfliktus lenne belőle és nem ér annyit az egész..."
Akkor elmondhatod nyugodtam, a párod meg azt fogja mondani, hogy ne találkozzatok. Ha tényleg nem jelent semmit, akkor nem fogsz vele találkozni. Ha ennek ellenére találkoztok, akkor a párod nem jelent semmit neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!