Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem akar elmenni nyaralni?
Egész évben dolgozunk, sehova nem megyünk csak bevásárolni, meg évszakonként egyszer sétálni valami erdőbe maximum.
Imádok utazni, bárhova, ami új és ahol van egy kis tenger vagy természeti látnivaló.
Ez a harmadik nyarunk együtt, mondtam menjünk ki pár napra horvátba, ki is vezetek, nézesdük át a kocsit, vállalok bent pluszt, túlórákat, és nem fog földhözvágni. Mutattam neki olcsó tiszta apartmant, kiválasztottam a legközelebbi helyet de igy sem...
Sajnálja a pénzt, direkt nem nézeti át a kocsit.
A cigit is leraktuk decemberben, ugy volt amit el füstölünk, egy nyaralás ára, erre ő visszaszokott...én persze nem.
Engem csesztetnek a szülei is hogy miért akarok külföldön nyaralni, miért nem jó itthon...
Lehet nekik van igazuk?
Nekem egy barátnőm volt ilyen pár éve. Nem volt rá igénye.
Pedig valóban nem drágább egy Horvát tengerpart mint egy Balaton.
Az ilyen emberek mint a párod nagyon rossz hatással vannak a másikra, egy idő után az életkedvüket is elveszik, besavanyodnak, és a másik is. ÉS visszatartják a másikat.
Kezdj minél előbb új életet, új kapcsolatot, minél előbb, minél fiatalabban annál jobb.
Én is utálok nyaralni, de a gyerek miatt muszáj.
N
Ennyi eszetek van,hogy egy nyaralást nem tudtok megoldani?
Minde xar valóok lenne?
Egyszerűen nem ertem nemelyiket.Köss vele kompromisszumot.Apa elmegyünk Horvátorszagba nyaralni,az en kedvemert.A te kedvedert meg...
A kózős élet tolerancia,elfogadás,kompromisszum.
Mert nem vagyunk egyformák és nem mindig szeretnénk ugyanazokat a dolgokat,amiket a másik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!