Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex-el "barátok" maradtunk, de kiakad ha egyáltalán elmegyek valahova. Ez most mi? Szeret még?
Ő dobott ki 7 év után. Megbeszéltük, hogy 7 év meghatározó volt ezért a kapcsolatot még tarthatjuk, maradjunk barátok. Nekem nehéz volt az elején, még mindig szeretem, de elfogadtam. Úgy beszélgetünk mint a barátok.
Mostanában tett olyan megjegyzéseket ami túl is ment a barátságon, ezért én is mertem bensőségesebb dolgokról mesélni, pl. hogy nagyon hiányzik a szex. Nem vele, úgy alapból. Hát nulla reakció volt rá, pedig azt hittem ha így közeledik arra is vevő lenne. De nem. Kicsit rosszul is esett. Aztán mostanában elkezdtem találkozgatni régi barátaimmal, és folyton kérdezgeti az exem hogy hol vagyok, kivel vagyok, ha fiú haverral akkor már rögtön azzal jön, hogy biztos vele élem ki a hiányomat, és ilyenkor napokig duzzog és nem is ír. Bár már akkor is baja van ha barátnőimmel megyek valahova...
Most írtam neki egy hosszabb üzenetet, hogy akkor most döntse már el hogy tartjuk-e a kapcsolatot, vagy nem, mert igenis benne van a pakliban hogy szingliként pasizni fogok, és én ezért nem fogok vele veszekedni. Vagy ha szeret még akkor legyen tökös és vallja be...
Ti tudjátok ezt hova rakni? Megbolondít komolyan... Főleg hogy miatta tényleg szarul érzem magam pl.egy egyéjszakás kaland után.
29/L
Ha nincs közös gyereketek, akkor nincs miről beszélnetek.
Tisztázzátok, hogy mit akartok. Együtt lenni vagy külön? Akárhogy is döntötök, csináljátok rendesen. Köztes vergődésbe nem szabad belemenni.
1: Nem "tipikus pasimentalitás", hanem tipikus gyökérmentalitás...
Kérdező: Férfiként mondom: Ezen az ügyön csak a teljes elhatárolódás fog tudni segíteni. Amúgy elszámolással hadd ne tartozz már EXEDNEK! Szabad ember vagy - rohadtul azt csinálsz, amit akarsz. Ha annyira akart volna téged, akkor ki sem dob. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod! A f*sz exed véleménye rohadtul nem játszik ebben a szituban. Menj, ismerkedj, meg amit szeretnél - nyugodt szívvel! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!