Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt az a probléma, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a probléma, ami teljesen tönkretette a kapcsolatotokat, olyan szinten, hogy az embert, akit szerettél, megkérdőjeleződött benned, nem tudtad, hogy egyáltalán kicsoda ő? A tettek, körülmények hatására

Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 13:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Az volt a probléma, hogy egy idő után már csak én tettem bele a kapcsolatba, ő nem. Persze ezt nagyon sok idő volt felismerni és bevallani magamnak, hogy ő már csak úgy elvan velem, mintha a lakótársa lennék.. A stílus ahogy hozzám szólt sokszor, az érdektelenség amit mutatott felém.. mindig volt fontosabb dolog, minthogy együtt legyünk.. kiléptem a kapcsolatból és azóta nagyon boldog vagyok.

24N

2021. júl. 6. 13:56
 2/19 anonim ***** válasza:
76%

Volt egy-két furcsa megjegyzés, például nem emlékezett fontos beszélgetésekre és hogy akkor mást mondott, mint az aktuális válasza, de olyan is volt hogy egy idő után teljesen más dolgokat mondott mint amiket addig terveztünk, mint "álmok", célok.

Aztán rájöttem hogy végig csak tükrözött engem, azt mondta a csaj amiket én akartam. Mikor kaméleonként színt váltott, az azért volt mert egy új palit kezdett tükrözni és annak a vágyait, elképzeléseit visszaböfögni.

2021. júl. 6. 13:58
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Amikor meghalt az apukám, elveszítettem a munkám, eü. problémáim is voltak, akkor nemhogy nem támogatott lelkileg, hanem az volt a reakciója, hogy becsajozott, merthogy "nem törődök vele"...
2021. júl. 6. 13:59
 4/19 A kérdező kommentje:

Mindhárom válaszban találok a magam helyzetéhez hasonlót.

1-es válaszolóéban azt, hogy minden fontosabb, mint én..

2-es válaszoló: egymás tükrei vagyunk...

3-as válaszoló: nem támogat lelkileg, amikor lakást kell keresnem

2021. júl. 6. 14:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló mint a #3-as.

2017ben hunyt el édesapám váratlan szívrohamban, tehát egyáltalán nem számítottunk rá. 49 éves volt, baromi fiatal, és összességében egészséges.

Lényeg a lényeg, akkor a 9. hónapunkat tapostuk az exemmel, én már félig-meddig nála laktam az ő kérésére. Miután meghalt apukám kaptam kb. 2 hét "időt", hogy túllépjek rajta, addig tényleg békén hagyott gyászolni. De 2 hét után elkezdett piszkálni, hogy miért nem szexelek vele, miért vagyok folyamatosan rosszkedvű, mosolyogjak már többet stb.

Nagyon nyomasztó volt vele lennem, de a pontot az i-re az tette fel, amikor egy közös barátunk rámírt, hogy jó ha tudom, hogy ez az exem véleménye. (egy srác volt, házas, soha semmit nem akartunk egymástól, de ő is elveszítette a szüleit és tudta min megyek keresztül és tudott arról is, hogy az exem mennyire terhel ezekkel)

Egy screenshotot küldött amiben az exem azt ecsetelte neki, hogy

"nem tudom mit rinyál már 3 hete, alig találkoztak az apjával, nem utólag kéne szeretni a fatert" meg hasonlók.

Elképesztően undorító volt és bennem abban a percben minden szeretet elmúlt iránta, de komolyan, mint egy villámcsapás olyan volt. Megírtam anyukámnak, hogy gáz van, megyek haza, taxival eljött értem és fél nap alatt hazaköltöztetett. Exemet pedig azzal az indokkal dobtam ki (nem akartam a srácot bemártani), hogy ez úgysem működik, nekem több idő kell, ő meg nem boldog velem. Nem cáfolt meg AKKOR. Azt hitte nem gondolom komolyan.

Aztán teltek a napok és könyörgött facebookon, hogy menjek vissza, tudja hogy elb*szta stb.

Tiltottam, 3 éve pedig boldog vagyok mással.

23L

2021. júl. 6. 14:35
 6/19 anonim ***** válasza:
69%

Kibukott a biszex hajlama.

Azota a kovi bnojevel megéli a transziktol kezdve mindent is

2021. júl. 6. 14:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A szeretteim szerint végig, a kapcsolat alatt ilyen volt, csak engem elvakított a rózsaszín köd. Hiszen annyit érzékeltem az egészből, hogy végre engem is szeret valaki.

Ahol kilógott a lóláb:

- Lediplomáztam, és éreztem, hogy onnantól hanyatlik a kapcsolatunk. Még magamnak sem ismertem be, de irigy lett rám, amiért nekem hamarabb sikerült. Kiderült, hogy másoknak azt mondogatta, hogy én könnyű szakon voltam, előttem persze megjátszotta, hogy büszke a sikereimre. Nem volt hiteles.

- A forgalmi vizsgán sajnos nem voltam ilyen sikeres, és ugye lejárt a két évem. Reakciója: "Már bocs, de szerintem direkt buktál meg." Ja, azért öltem bele ennyi pénzt a jogsiba, hogy direkt megbukjak a vizsgán, és kezdhessen újra. Együttérzés 0.

- A legdurvább, hogy egy szeretett családtagom sajnos kórházba került, élet halál között volt, és 3 hét kezelés után el is hunyt... Amikor még élt, de kritikus volt az állapota, exem nem értette, miért nem azzal vagyok elfoglalva, hogy vele szexeljek, neki adjak orált, stb. Talán azért nem, mert óriási stresszben voltam, hiszen sosem tudtam, mit mond az orvos, és sajnos napról napra egyre rosszabb híreket mondott. Őt konkrétan nem érdekelte, hogy az egyik szerettem élet és halál között lebeg, csak az, hogy belém márthassa a f**zát.

Jobb ez így, mert a családom végig utálta, hiszen ők már hamarabb észrevették, hogy ezzel az emberrel valami nem okés, és csak magát szereti. Különösképpen anyukám fújt rá, de nála is láttam a fokozatoat. Az elején még szimplán nem kedvelte, de próbálta elfogadni, nyitni felé, mert mégiscsak a párom volt. A vége felé már szabályosan gyűlölte, és sajnos nem véletlenül.

2021. júl. 6. 14:57
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam több apró dolog vezetett ahhoz a felismeréshez, de ami a leginkább szíven ütött, az volt, hogy észrevettem, hogy egy ideje baromira nem figyelt oda arra, amit mondtam neki. Két bizonyos dolgot elmondtam neki 3-4x minimum, és az egyiknél váltig állította minden egyes alkalommal, amikor szembesítettem vele, hogy nem figyelt oda, hogy én mást állítottam, a másiknál meg bambán nézett, hogy ő ezt nem tudta. Komoly témákról (egészségügyi problémák mindkét esetben).
2021. júl. 6. 15:29
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

Annyira akarta a nőket nézni mellettem ami tudta hogy nekem rosszul esik, hiába modellkedek, piros lámpát kaptunk egy

kereszteződésnél, megint kezdte volna a nyálcsorgatását... eléhajoltam hogy velem foglalkozzon... a homlokomnál hátra nyomott/ütött ököllel bele az ülésbe.... mert nem látta miattam az egyik leánykát... szóvá mertem tenni miután elhaladtunk és szétverte a fejem... :)))

Többszöri agyrázkódás-kórház lett a vége...

és nem, nem agresszív embernek ismertem meg, 6. Éve voltunk együtt .

2021. júl. 6. 15:29
 10/19 A kérdező kommentje:
9es: Jézus Mária.......
2021. júl. 6. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!