Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit fog szólni apukám?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel ismerkedek, mind a ketten 20 évesek vagyunk de ő 2-3 centiméterrel alacsonyabb nálam, ami nem vészes de picit látszik. Nagyon tartok édesapám véleményétől ő elég felszínes, szerintetek el fogja fogadni a kapcsolatom?

2021. jún. 25. 15:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
20 éves felnőtt vagy, miért is érdekel hogy mit szól hozzá? 🤷‍♂️
2021. jún. 25. 15:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha te elfogadod, akkor senki véleménye nem számít. Normális szülő örül annak, ha a lánya boldog!
2021. jún. 25. 15:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 10 cm különbség van az én javamra úgy, hogy én vagyok a nő. A szüleim elég furcsának találták, sőt még most is több mint fél év után, de felnőttként én döntöm el, hogy kivel jövök össze szerintem.
2021. jún. 25. 15:33
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Elég baj az ha apukád ez alapján ítélne! De mond el Neku előre,nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljetek.
2021. jún. 25. 15:37
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, tudnak róla a szüleim de azért élőbe mégiscsak más. Egyébként teljesen igazatok van köszönöm a pozitív megerősítést.
2021. jún. 25. 15:41
 6/18 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Csipkelődésre számíthatsz, a párodon múlik hogy fogja viselni
2021. jún. 25. 15:58
 7/18 anonim ***** válasza:
10%

Remélem, a pasi hamar kirak. Apuci kislánya vagy, és azon feszengsz, majd mit szólnak hozzá.

Hát engem aztán halálosan nem érdekelt. Akinek nem tetszett hogy a párom alacosnyabb, annak megmondtam, merre mehet.

2021. jún. 25. 16:12
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

Ha a lányomnak lesz fiúja, akkor elhívom egy négyszemközti beszélgetésre. Közölni fogom vele a határokat. Drog: letépem a fejét. Alkohol csak módjával, de ha úgy vezet autót és a lányom is ott ül mellette, letépem a fejét. Erőszakos vele: letépem a fejét. Ha le akarja húzni pénzről: letépem a fejét.

Ha valami debil semmirekellő, akkor a lányomnak elmondom hogy keressen már egy értelmes, életrevaló srácot.

Nem egészen úgy van az, hogy elmúlt már 18, kussoljon a szülő. Az meg hogy alacsony, vékony, testes, kék vagy barna szemű nem izgat. Ha zűrös életű, felejtse el. Ha meg vele akar lenni, vállalja a következményeit, csessze el az életét, de ne jöjjön haza sírni, meg pénzt kérni. Remélem hogy a normális nevelése miatt nem lesz ilyenre példa.

2021. jún. 25. 16:37
 9/18 A kérdező kommentje:
Hát igen bevallom, elég közel áll hozzám apukám, de azért én remélem hogy ezért nem rak ki a csávóm.
2021. jún. 25. 16:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
8-as,ne kussoljon a szülő,de ne Te oszd már az észt azonnal a lányod pasijának! Bízz meg a lányodban,hogy olyat választ aki nem drogos,alkoholista stb. Fiam van,tanult,sosem ivott,sosem drogozott. Nem díjaztam volna ha a barátnője apja rögtön fülön fogta volna. Én se tettem a lánnyal...
2021. jún. 25. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!