Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit fog szólni apukám?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel ismerkedek, mind a ketten 20 évesek vagyunk de ő 2-3 centiméterrel alacsonyabb nálam, ami nem vészes de picit látszik. Nagyon tartok édesapám véleményétől ő elég felszínes, szerintetek el fogja fogadni a kapcsolatom?

2021. jún. 25. 15:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Apuci hercegnője.. Fuj
2021. jún. 25. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

10. Mivel nem ismerem, csak tájékoztatom. Ő nekem egy idegen, a lányom meg a lányom. Nem fenyegetem meg, mert ha értelmes felfogja miről beszélek. Bízni egy tizenévesben elég meredek dolog, honnan tudná hogy hol a határ? Amiket meg leírtam, konkrétan életveszélyes dolgok, amik sajnos erősen jelen vannak a társadalmunkban. Csak azért bizzak meg egy idegen srácban, mert a lányom újdonsült barátja? Ezt komolyan gondoltad?

A gyk is tele van lelki sérült nőkkel, akik nem is tagadják. Általában egy férfi vagy az apuci a hunyó náluk is. Ha normális az udvarló, bizonyos keretek között haverok leszünk, rám számíthat. Egy lány meg mindig apuci hercegnője lesz kedves 11. Neked hiába is magyaráznám, nőt sem láttál még. :D

2021. jún. 25. 18:55
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es,inkább ismerd meg mint tájékoztatod,ami nekem inkább kioktatás. Képzeld el fordítva a helyzetet,ha a lányodat tájékoztatná a barátja szülője. Mert ennyi erővel megtehetné!
2021. jún. 25. 21:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megteheti, nem venném sértésnek. Nekem ez a liberális hányás nem iránymutató, ami jelenleg szennyezi a világunkat. Ismerjem meg? Megadom neki a lehetőséget. Én egy szigorú és fegyelmezett világban élek, ahol pont az előre lefektetett normák miatt működik a rendszer. Mint írtam, a szabályaim egyszerűek. Nem veszélyeztetheti a lányomat! Az hogy hányszor dugja meg, nem érdekel.
2021. jún. 25. 22:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem apadnak vàlasztasz pasit, hanem magadnak.
2021. jún. 26. 05:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ja. Erről sok gyk-s nő is tudna nyilatkozni!
2021. jún. 26. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Ki a f@szt érdekel, baszdmeg.
2021. jún. 28. 07:19
 18/18 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó vagyok. Téged sz is érdekel, hogy a fideszesek hogyan politizálnak??? Ne legyél már segredő.
2021. jún. 28. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!