Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális problémát hogy oldottátok meg?
Sziasztok!
Férfiként írom, hogy sajnos a sok stressz meg összekapások miatt már fél éve nincs szex nálunk.
Akiknek volt hasonló problémájuk, azoknak hogy sikerült ezt megoldani? Azt olvastam, hogy újrakezdeni a legnehezebb.
Akinek volt ilyen problémája tudja, hogy nem annyira egyszerű ez.
Köszi!
28F
Egyetértek az első válaszolóval.
A stressz, veszekedések csökkentik a libidót. Gondolj bele, hogy a kapcsolat elején, amikor még minden boldog, mindenki állandóan kívánja a partnerét. Nem akarlak elkeseríteni, de exemmel a kapcsolatunk elején legszívesebben állandóan szexeltem volna, míg az utolsó hónapokban csak túl akartam rajta lenni. Ennek oka, hogy sokszor csúnyán megbántott, hitegetett, sosem tartotta be, amit ígért, és ez megölte az iránta érzett vágyamat.
De jó, hogy erre rájöttél, és próbálsz változtatni. Nálunk is ugyanez a probléma, csak ő rám vetíti ki. Azt mondja, én nem kezdeményezem a szexet és már nem is kívánom őt szerinte. Pedig ez nem igaz, csak folyton dolgozott, nem voltak közös programok, nem volt semmi intimitás a lelkemnek. Néha úgy tűnt, megérti, de már megint engem hibáztat, pedig ok- okozat . Nem tudok kezdeményezni, ha azt érzem, lelkileg nem törődik velem
Neked viszont jó volt olvasni a soraidat és hogy próbálsz javítani. Szorítok, hajrá.
#4 Akkor úgy néz ki te pont az én kapcsolatomban lévő nőt képviseled. Sok minden igaz a mi kapcsolatunkra is amiket te leírtál (a hibáztatásodon kívül igazából minden). Meg a megértésben nekem sokat segített hogy írtam 1-2 embernek akik régebben feltettek hasonló kérdést :) Szerencsére pont normális embereket fogtam ki és így sikerült bíztatniuk :D Nagyon a padlón voltam tegnap sajnos, de nap végére felvidítottak az emberek a tanácsokkal meg úgy mindennel. Így sikerült is megbeszélnem a párommal a problémát, jók a kilátások :)
Én is szorítok nektek! :)
Ennek örülök, kedves kérdező. Valószínű te más agyi/ értelmi/ érzelmi pályán mozogsz, mint az én párom
Tényleg szoŕitok, a felismerésed már önmagában felér egy félsikerrel
Exemmel szakítással.
Merevedési problémák, és ahelyett, hogy kivizsgáltatta volna magát, mindig én voltam a hibás, amiért nem "tudtam" kielégíteni, 40-45 percig reszelt, mire elment, stb.
Egy idő után piszkosul meguntam, hogy szerinte ő a tökéletes - igaz, hogy megdugni sem tud -, én meg egy béna, tág kis senki.
Hmmm, ahhoz képest a párommal minden szex élvezetes mindkettőnknek, exem meg 6. éve egyedül van, szóval nem velem volt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!