Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt az a probléma, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a probléma, ami teljesen tönkretette a kapcsolatotokat, olyan szinten, hogy az embert, akit szerettél, megkérdőjeleződött benned, nem tudtad, hogy egyáltalán kicsoda ő? A tettek, körülmények hatására

Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 13:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

Az exe, mint valami Damoklész kardja lógott a kapcsolatunk felett.

Kiderült, hogy két kapufára játszott. Nekem onnantól kezdve vele nem ment.

2021. júl. 6. 15:48
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Minden nap volt valami, amin hisztizett, egyik nap a-t mondott egy dologra, másik nap már b-t, nem lehetett kiigazodni rajta. Tőlem várta, hogy oldjam meg az életét, pedig ő volt a férfi. Nekem ez rohadt fárasztó volt.
2021. júl. 6. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve találkoztam egy olyan pasival, aki nagyjából mindenben az ideálom volt. Összejöttünk, de már az elején is gyanús volt sok dolog:

- tagadta, de folyton a hátam mögött drogozott

- a szeretőjét úgy állította be nekem, hogy csak 'barát'

- amikor ez kiderült, szakítottam és visszasírta magát. Közben titokban még feljárkált hozzá 'kávézgatni'

- folyton tőlem kért pénzt mindenre

- amikor végleg kiraktam a lakásból, még meg is ütött. Hátha megjön az eszem. Helyette a rendőrök vitték haza. 😃

Azután még 1 évig próbálkozott, de szerencsére lecsukták.

Még mielőtt írnátok, nagy hülye voltam hogy hittem neki. A 'sötétebb' dolgairól nem mondott semmit. A végén derült ki minden!

Jó tanulópénz volt...

35n

2021. júl. 6. 15:52
 14/19 A kérdező kommentje:
13: ez is durva
2021. júl. 6. 15:53
 15/19 A kérdező kommentje:

11: ez is szomorú:(

Úgy egyébként mindegyik. Köszi a válaszokat; még jöhetnek

2021. júl. 6. 15:54
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Ez a többiekéhez képest pitiáner dolog mondjuk: Nem rég óta jártunk. Egyik este barátokkal közösen voltunk a Balatonon sörözni/szórakozni. Ivott eleget (nem totál mattrészegre), de onnantól kezdve olyan alpárian beszélt, böfögött, stb. hogy instant kiábrándultam belőle :D
2021. júl. 6. 16:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg akartam vele bármit beszélni akkor az istennek nem volt hajlandó semmit elismerni.

Helyette jött a sírás hogy én öt bántom.

És még meg volt magával elégedve hogy ö nem adja meg nekem azt az örömöt hogy ö kérjen bocsánatot ha valamit ő b@szott el.

Hála istennek csak egy évet élünk együtt.

2021. júl. 6. 23:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én bele kerültem egy bántalmazo kapcsolatba egy narcisztikussal pokoli volt

Az elején a fellegekben jártam aztan pár hónap után ez szépen lehúlott

Ha vissza szóltam, ha nem írtam rögtön ment a balhe

Ha a hangnem nem volt olyan mint ami neki tetszett ütött vert

Folytogatott

Gyomron ütött ugy hogy epet hánytam

Vérzett mar az orrom is,

3 szor volt felrepedve a szám

Nyilvános helyen is vert, a földre nyomott.

Voltak ezek es mikor ezek már rég megtörténtnek en másfél év után tudtam azt mondani hogy elkell mennem onnan mert ha maradok egy pokol lenne az eletem.. nehez volt

Az utolsó verésénél amikor szakítani akartam..ott tudtam kimondani.

2021. júl. 7. 08:30
 19/19 anonim válasza:
53%
Rengeteget ivott és sajnos olyankor nagyon csúnyán beszélt velem. Egy csajszi akitől anno akart valamit de a csaj nem ott legyeskedett körülöttünk aztán igazából nem akart az exemtől semmit, csak engem kicsinálni és sikerült is neki. Összeugrasztott minket már nem egyszer. Az exem soha nem engem védett meg, úgyhogy szakítás lett belőle és azóta frontinon élek.
2023. máj. 1. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!