Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a probléma, ami teljesen tönkretette a kapcsolatotokat, olyan szinten, hogy az embert, akit szerettél, megkérdőjeleződött benned, nem tudtad, hogy egyáltalán kicsoda ő? A tettek, körülmények hatására
Az exe, mint valami Damoklész kardja lógott a kapcsolatunk felett.
Kiderült, hogy két kapufára játszott. Nekem onnantól kezdve vele nem ment.
Pár éve találkoztam egy olyan pasival, aki nagyjából mindenben az ideálom volt. Összejöttünk, de már az elején is gyanús volt sok dolog:
- tagadta, de folyton a hátam mögött drogozott
- a szeretőjét úgy állította be nekem, hogy csak 'barát'
- amikor ez kiderült, szakítottam és visszasírta magát. Közben titokban még feljárkált hozzá 'kávézgatni'
- folyton tőlem kért pénzt mindenre
- amikor végleg kiraktam a lakásból, még meg is ütött. Hátha megjön az eszem. Helyette a rendőrök vitték haza. 😃
Azután még 1 évig próbálkozott, de szerencsére lecsukták.
Még mielőtt írnátok, nagy hülye voltam hogy hittem neki. A 'sötétebb' dolgairól nem mondott semmit. A végén derült ki minden!
Jó tanulópénz volt...
35n
11: ez is szomorú:(
Úgy egyébként mindegyik. Köszi a válaszokat; még jöhetnek
Ha meg akartam vele bármit beszélni akkor az istennek nem volt hajlandó semmit elismerni.
Helyette jött a sírás hogy én öt bántom.
És még meg volt magával elégedve hogy ö nem adja meg nekem azt az örömöt hogy ö kérjen bocsánatot ha valamit ő b@szott el.
Hála istennek csak egy évet élünk együtt.
Én bele kerültem egy bántalmazo kapcsolatba egy narcisztikussal pokoli volt
Az elején a fellegekben jártam aztan pár hónap után ez szépen lehúlott
Ha vissza szóltam, ha nem írtam rögtön ment a balhe
Ha a hangnem nem volt olyan mint ami neki tetszett ütött vert
Folytogatott
Gyomron ütött ugy hogy epet hánytam
Vérzett mar az orrom is,
3 szor volt felrepedve a szám
Nyilvános helyen is vert, a földre nyomott.
Voltak ezek es mikor ezek már rég megtörténtnek en másfél év után tudtam azt mondani hogy elkell mennem onnan mert ha maradok egy pokol lenne az eletem.. nehez volt
Az utolsó verésénél amikor szakítani akartam..ott tudtam kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!