Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testvérem vőlegénye szerelmet vallott nekem, én ezt nem tudom hogy kezelni?
Senkinek sem mondtam el, még a szüleinknek sem (akikkel amúgy nagyon közvetlen és bizalmi a kapcsolatunk).
24 évesek mind a ketten, 11 éve vannak együtt (igen, fiatalon jöttek össze). Már együtt élnek, tavasszal volt lánykérés is, jövőre lenne az esküvőjük. Lenne...
Nem tudom, hogy mit csináljak, vagy hogy elmondjam-e ezt bárkinek, mert teljesen abszurd és hihetetlen az egész még számomra is.
dik ezek vitórláznak...
Így már érthető, ti is gazdag család sarjai vagytok és a csávó is, szeretnék nem szennyeződni az egyszerű polgárokkal így a szűleitek úgy alakították az életeteket, hogy maradjatok meg ebben a kis burokban..
Ennél rosszabb lehet valaki élete ? :S
És ha esetleg megkérdeznéd, hogyha közted és a tesód között kéne választania, akkor kit választana?
Szerintem nyilvánvaló, hogy érzel valamit iránta, csak mivel tiltott volt a tesóddal való kapcsolata miatt, ezért nem is mertél úgy gondolni rá.
De ha nem szakítana veled a tesóddal érted, akkor meg nem értem minek mondta el. Hogy csak megfektessen? Mert akkor szerintem eszed ágában se legyen belemenni ebbe, csak te fogsz szarul kijönni belőle mindenféleképpen.
Volt ilyen a környéken,a hugica lefeküdt a pasival titokban de a nővérrel maradt a fickó és azt vette el.
Később a hugica kitálalt és persze utána ő lett a kis rongy aki szemett vetett a pasira és rágalmazza.
Tehát a pali behülyítette és csaj belement,a csaj nagyon megszivta,az egész család utálja és kapca rongynak van feltüntetve.
Belemenni egy ilyenbe súlyos hiba.
Titokba felvenném mikor rákérdezek hogy akkor hogy gondolta amit mondott stb.
Utána kitálalnék,férget ne vegyen el testvérem,családba ne kerüljön,ne tegyen tönkre stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!