Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A testvérem vőlegénye szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testvérem vőlegénye szerelmet vallott nekem, én ezt nem tudom hogy kezelni?

Figyelt kérdés

Senkinek sem mondtam el, még a szüleinknek sem (akikkel amúgy nagyon közvetlen és bizalmi a kapcsolatunk).

24 évesek mind a ketten, 11 éve vannak együtt (igen, fiatalon jöttek össze). Már együtt élnek, tavasszal volt lánykérés is, jövőre lenne az esküvőjük. Lenne...

Nem tudom, hogy mit csináljak, vagy hogy elmondjam-e ezt bárkinek, mert teljesen abszurd és hihetetlen az egész még számomra is.

2021. júl. 13. 20:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk ez is milyen... tehát a tesód félt a vírustól, de ti azért elmentetek, mintha nem kaphatnátok el és hozhatnátok haza a családdal..a magatok és mások épségét is veszélyeztetve. Nincs baj ha valaki nem fél ettől, de bszki így. Ha nálunk ilyen helyzet áll elő akkor a férjemnek esze ágában nem lett volna elmenni nélkülem.

Mindegy, ez igazából lényegtelen a kérdés szempontjából.

Mondd el a tesódnak.

2021. júl. 13. 21:28
 12/28 anonim ***** válasza:
71%

Normal esetben egy NŐ felképeli az ilyet es elmondja a tesojának.

A sajat tesoddal szemben vagy aljas.

2021. júl. 13. 21:29
 13/28 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy halál komoly hogy te is szerelmes vagy belé ezért nem alakítottál ki kapcsolatot mással?

Akkor ti most hárembe lesztek a nővérrel?

Te leszel a titkos könnyítő tartája, míg a nővér a hivatalos fedő párja?

2021. júl. 13. 21:33
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a nővérednek.
2021. júl. 13. 21:34
 15/28 A kérdező kommentje:

"ti azért elmentetek, mintha nem kaphatnátok el és hozhatnátok haza a családdal..a magatok és mások épségét is veszélyeztetve."

A covid hisztit most ne keverjük ide... Viszonylag sokat utaztam az elmúlt 1-1,5 évben is. Természetesen az előírásokat betartva, elővigyázatos voltam, csak olyan országokba utaztam/utaztunk, amik a turisták számára is nyitva voltak (negatív pcr tesztekkel, health declarationnel és egyebekkel együtt). Hazajövetelkor alap volt az akár önkéntes karantén addig, amíg meg nem érkezett a negatív tesztről az eredmény.

Senkit sem veszélyeztettünk, ugyanis én a mai napig nem estem át a covidon, ahogyan a szűk családunkban sem senki (pedig nem éltünk bezárkózva). Ezt bizonyítja a megszámlálhatatlan negatív pcr teszt, az antigén tesztek és az, hogy antitest a szervezetemben csak az oltás után lett.

Szerintem bármelyik pesti bevásárlóközpontban nagyobb eséllyel kapta el az ember a vírust, mint egy utazáson. Nem vitatom a vírus létezését, de elég sok olyan szabály és intézkedés lett hozva, aminek értelme nem sok volt.

"Ha nálunk ilyen helyzet áll elő akkor a férjemnek esze ágában nem lett volna elmenni nélkülem."

Mint írtam egy korábbi kommentben, nálunk már volt példa arra, hogy a tesóm nélkül voltunk fesztiválon, vagy ő nem viseli jól, ha sokat vagyunk hajón és nem jött velünk stb. Ő sem csinált ebből ügyet.

2021. júl. 13. 21:44
 16/28 A kérdező kommentje:

"Amúgy halál komoly hogy te is szerelmes vagy belé ezért nem alakítottál ki kapcsolatot mással?"

Öö ilyet hol írtam? Azt írtam, hogy most kezdett el alakulni egy komolyabb dolog valakivel. A korábbi kapcsolataimról szó sem esett.

2021. júl. 13. 21:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mert hogy szerinte úgy fair, ha tudom és így legalább tisztán látok a döntésem előtt. Mert jelenleg alakulóban van egy kapcsolat nekem"

Én ezt úgy értelmezem hogy ezzel azt mondta burkoltan hogy inkább őt válaszd a másik helyett. Tehát ha tisztán látsz (vagyis tudod hogy tetszel neki) akkor talán őt választod.

De belegondolva elég gáz, nem is hiszem higy ő ebbe jobban belegondolt. Hiszen ez semmi jóra nem vezetne.

Talán úgy gondolta hogy ha elmondod a nővérednek ő ezt majd letagadja... nem tudom. Embere válogatja, nem ismerem őt. Mindenesetre ezt ne titkold el a nővére előtt. Talán ha elbeszélget a fiúval az bevallja. Neki mond el csak, ez most nem tartozik a szüleidre.

Mondjuk a jövőre lenne esküvő dolgot már sokszor hallottam, sokszor ebből semmi sem lesz pláne ilyen fiatalon. De bárhogy is, a tesód most hazugságban él.

2021. júl. 13. 21:57
 18/28 anonim ***** válasza:
96%
Monika show.
2021. júl. 13. 22:00
 19/28 A kérdező kommentje:

Igen, azt a mondatát én is így értettem. De nekem ő sosem volt "opció", nem írogattam tele a naplómat a nevével szivecskézve, nem aludtam el sírva azért, mert nem velem van együtt. Most sem miatta húztam/húzom a döntést a másik sráccal kapcsolatban, hanem mert nem tudom, hogy akarok-e nyárra komoly kapcsolatot, vagy inkább végigbuliznám a barátnőimmel.

Azzal szerintem nincs baj, hogy jövőre akarnak esküvőt. Mert a jobb helyszíneket kb 1 évre előre le kell foglalni (Magyarországon belül). A ruha sem egy hét alatt lesz kész, ahogy a dekor elemekkel is érdemes számolni. Szóval ha valaki nagyobb esküvőt akar, akkor azt nem tudja összeszervezni pár hónap alatt.

2021. júl. 13. 22:05
 20/28 anonim ***** válasza:
92%
Mind el tesodnak pontosan azt amit mondott neked. Kelmetlen lesz de túl kell esned rajta.
2021. júl. 13. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!