Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testvérem vőlegénye szerelmet vallott nekem, én ezt nem tudom hogy kezelni?
Senkinek sem mondtam el, még a szüleinknek sem (akikkel amúgy nagyon közvetlen és bizalmi a kapcsolatunk).
24 évesek mind a ketten, 11 éve vannak együtt (igen, fiatalon jöttek össze). Már együtt élnek, tavasszal volt lánykérés is, jövőre lenne az esküvőjük. Lenne...
Nem tudom, hogy mit csináljak, vagy hogy elmondjam-e ezt bárkinek, mert teljesen abszurd és hihetetlen az egész még számomra is.
Mondjuk ez is milyen... tehát a tesód félt a vírustól, de ti azért elmentetek, mintha nem kaphatnátok el és hozhatnátok haza a családdal..a magatok és mások épségét is veszélyeztetve. Nincs baj ha valaki nem fél ettől, de bszki így. Ha nálunk ilyen helyzet áll elő akkor a férjemnek esze ágában nem lett volna elmenni nélkülem.
Mindegy, ez igazából lényegtelen a kérdés szempontjából.
Mondd el a tesódnak.
Normal esetben egy NŐ felképeli az ilyet es elmondja a tesojának.
A sajat tesoddal szemben vagy aljas.
Amúgy halál komoly hogy te is szerelmes vagy belé ezért nem alakítottál ki kapcsolatot mással?
Akkor ti most hárembe lesztek a nővérrel?
Te leszel a titkos könnyítő tartája, míg a nővér a hivatalos fedő párja?
"ti azért elmentetek, mintha nem kaphatnátok el és hozhatnátok haza a családdal..a magatok és mások épségét is veszélyeztetve."
A covid hisztit most ne keverjük ide... Viszonylag sokat utaztam az elmúlt 1-1,5 évben is. Természetesen az előírásokat betartva, elővigyázatos voltam, csak olyan országokba utaztam/utaztunk, amik a turisták számára is nyitva voltak (negatív pcr tesztekkel, health declarationnel és egyebekkel együtt). Hazajövetelkor alap volt az akár önkéntes karantén addig, amíg meg nem érkezett a negatív tesztről az eredmény.
Senkit sem veszélyeztettünk, ugyanis én a mai napig nem estem át a covidon, ahogyan a szűk családunkban sem senki (pedig nem éltünk bezárkózva). Ezt bizonyítja a megszámlálhatatlan negatív pcr teszt, az antigén tesztek és az, hogy antitest a szervezetemben csak az oltás után lett.
Szerintem bármelyik pesti bevásárlóközpontban nagyobb eséllyel kapta el az ember a vírust, mint egy utazáson. Nem vitatom a vírus létezését, de elég sok olyan szabály és intézkedés lett hozva, aminek értelme nem sok volt.
"Ha nálunk ilyen helyzet áll elő akkor a férjemnek esze ágában nem lett volna elmenni nélkülem."
Mint írtam egy korábbi kommentben, nálunk már volt példa arra, hogy a tesóm nélkül voltunk fesztiválon, vagy ő nem viseli jól, ha sokat vagyunk hajón és nem jött velünk stb. Ő sem csinált ebből ügyet.
"Amúgy halál komoly hogy te is szerelmes vagy belé ezért nem alakítottál ki kapcsolatot mással?"
Öö ilyet hol írtam? Azt írtam, hogy most kezdett el alakulni egy komolyabb dolog valakivel. A korábbi kapcsolataimról szó sem esett.
"Mert hogy szerinte úgy fair, ha tudom és így legalább tisztán látok a döntésem előtt. Mert jelenleg alakulóban van egy kapcsolat nekem"
Én ezt úgy értelmezem hogy ezzel azt mondta burkoltan hogy inkább őt válaszd a másik helyett. Tehát ha tisztán látsz (vagyis tudod hogy tetszel neki) akkor talán őt választod.
De belegondolva elég gáz, nem is hiszem higy ő ebbe jobban belegondolt. Hiszen ez semmi jóra nem vezetne.
Talán úgy gondolta hogy ha elmondod a nővérednek ő ezt majd letagadja... nem tudom. Embere válogatja, nem ismerem őt. Mindenesetre ezt ne titkold el a nővére előtt. Talán ha elbeszélget a fiúval az bevallja. Neki mond el csak, ez most nem tartozik a szüleidre.
Mondjuk a jövőre lenne esküvő dolgot már sokszor hallottam, sokszor ebből semmi sem lesz pláne ilyen fiatalon. De bárhogy is, a tesód most hazugságban él.
Igen, azt a mondatát én is így értettem. De nekem ő sosem volt "opció", nem írogattam tele a naplómat a nevével szivecskézve, nem aludtam el sírva azért, mert nem velem van együtt. Most sem miatta húztam/húzom a döntést a másik sráccal kapcsolatban, hanem mert nem tudom, hogy akarok-e nyárra komoly kapcsolatot, vagy inkább végigbuliznám a barátnőimmel.
Azzal szerintem nincs baj, hogy jövőre akarnak esküvőt. Mert a jobb helyszíneket kb 1 évre előre le kell foglalni (Magyarországon belül). A ruha sem egy hét alatt lesz kész, ahogy a dekor elemekkel is érdemes számolni. Szóval ha valaki nagyobb esküvőt akar, akkor azt nem tudja összeszervezni pár hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!