Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti ugyanolyan adagot szedtek az ételből a férfi pártoknak, mint magatoknak?
Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 13:37
21/24 anonim válasza:
Gondoskodó típus vagyok, így szívesen szedek neki ha úgy alakul, de azért nem kell szolgálgatni sem, nem is tenném.Van h nem is hagyja mert állítása szerint mindig dupla adagot szedek neki. De azért mindig bevágja haha
22/24 anonim válasza:
Magának szed de nyilván többet
Nagyobb sulyra és kemény fizikai munkát végez, én kb 30 kg val kevesebb vagyok és napi 8 órát gép előtt ülve nem igazán kell a plusz kalória. Persze nálam is vannak kilengések néha de 90 % ban ő jóval többet eszik.
23/24 anonim válasza:
Nem szedek neki, tud ő magának, meg sokszor nem is ugyanazt esszük, mert én cölis vagyok, ő meg nem.
24/24 anonim válasza:
Mindenki annyit szed magának, amennyit akar.
Nálunk én csinálok mindent a ház körül, és kiszolgálom, és szeretek nagy adagokat adni, ha én csinálom az ételt, de ő lány és általában keveset eszik, de ha kirakok neki balamiből egy nagy adagot, megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!