Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti ugyanolyan adagot szedtek az ételből a férfi pártoknak, mint magatoknak?
Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 13:37
11/24 anonim válasza:
Semennyit. Neki is a s€ggéig ér a keze, szedjen magának amennyit kér
12/24 anonim válasza:
Eleve nem.is én szedek neki, tud szedni magának! Nem vagyok a szolgája
13/24 anonim válasza:
Majd szd magának amennyit kíván. Amúgy általánossában egy 80 kilós férfinek nyilván nagyobb a kalóriaigénye, mint egy 50 kilós nőnek.
14/24 anonim válasza:
Nem szedek neki, és nem szoktam nézni, mennyit eszik.
15/24 anonim válasza:
Miközben szedem, szól, amikor elég.
Vagy ő szed magának.
16/24 anonim válasza:
Dehogy!
Férjem szerint én annyit eszem, mint egy kölyökmacska. Ő pedig egy jó étvágyú pasi.
De ez nem is gond, ki-ki igény szerinti mennyiséget szed magának a tányérjára.
17/24 anonim válasza:
Nem szedek neki. Felnőtt emner tud magának szedni, és ő tudja mennyit akar enni. De amúgy ő testalkatilag jóval nagyobb mint én, szóval többet is eszik.
18/24 anonim válasza:
Kb. ugyanannyit eszünk, és nincs meghatározva hogy ki szed a másiknak.
19/24 anonim válasza:
Én neki soha nem szedek, ugyaúgy 2 keze van, mint nekem.
20/24 anonim válasza:
Én általában többet szoktam szedni, mert 1) én fogyózom, 2) általában magasabb egy férfi kalóraigénye. De ez nyilván függ az aktuális páromtól is, mert lehet, pont akkora a kalóriaigénye, mint az enyém, vagy lehet olyan alkalom is, amikor magamnak többet szedek, mert a kedvenc kajám (és másnap ledolgozom) vagy ha nagyon éhes vagyok / nem ettem aznap reggelit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!