Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok ugyanolyanok a pároddal?
Sajnos nagyon kis százalékban hasonlítunk, a párkapcsolat elején tiniként még ezt nem láttam problémának, ma már felnőtt(esebb) nőként igen. Szakítani fogok vele, csak várom a megfelelő pillanatot, mert most mindkettőnknek nehéz időszaka van és nem jönne jól még egy feszültség.
Megtanultam a leckét, az ellentétek nem illenek össze, az ember nem olyan, mint a mágnes.
A felsoroltakban nem egyezni/egyetérteni gyakorlatilag egyenlő a kapcsolat halálával. Ezek olyan kardinális kérdések, amikben ha nincs egyezés a konfliktus és a feszültség elkerülhetetlen.
A párommal egyébként nagyon hasonlóak vagyunk, amikor megismertem, úgy meséltem róla a barátnőimnek, hogy gyakorlatilag én magam vagyok, csak férfiban. Néhány apróságban eltérünk, mint a hobbik meg a kedvenc zenék, filmek, de ezekben is inkább csak kiegészítjük egymást. A fontos dolgokban teljes az összhang, enélkül nem is lenne működőképes a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!