Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotokkal egyáltalán nem ugyanolyan a humorotok/humorérzéketek? Változhat ez? Úgy érzem ő azt hiszi magáról hogy vicces. Bövebben
Annyira nem vicces, mindent véresen komolyan vesz, nem érti az iróniát/szarkazmust, holott mindig azt hangoztatja hogy az irónia az ő "szakterülete". Ha mond akkor olyan erőltetett vicceket. De legtöbbször nem érti ő az én humoromat (ami valóban vicces), én meg az ő humorát (ami szintén lehet valakinek vicces, de nekem kevésbé)
Viszont szeretjük egymást! De lehet így hosszútávra tervezni? Humortalanul?
25N, 26F
Én vagyok a nő
A humort nem is lehet kategorizálni, bár mindig jönnek páran akik próbálkoznak vele, rosszabb esetben "tudományos" alapokra helyezik ezt az amúgy teljesen szubjektív témát.
De alapvetően jó, ha a felek humorérzéke nagyjából hasonló, így megnevettethetik egymást. És tudnak egymásra "replikázni".
Meg ki dönti el melyik a jó és melyik a rossz humor? Számomra pl. értékelhetetlen Adam Sandler, Sas József, Kiss Ádám és Rob Schneider "humora". Sokan pedig szeretik őket és számukra az szörnyű akiket én kedvelek a témában: Galla, Fábri, Hajós András, Erdei Sándor stb.
"A szeretet az elfogadó."
micsoda szabópéteri magasságok - biztos elfogadnád, ha a szeretett párod egyre többet piálgatna, szépen lassan csúszna lefelé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!