Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköteleződés... vagy mégsem?
Sziasztok!
Most nekem lenne szükségem tanácsra, remélem kapok egy kis segítséget.
21 éves vagyok, 1,5 éve vagyok együtt az első párommal. 14 év van köztünk, ami alapjáraton nem lenne probléma, mert nagyon jól elvagyunk egymással, a felfogásunk, terveink nagyon is szinkronban vannak és szeretjük egymást nagyon. De, mindig van de.
Néha előjön a kis ördög a fejemben, hogy mi lesz 4-5-6 év múlva (és még keveset mondtam).
Pl. én még bőven ráérek a gyermekvállalással, de nyilván azt sem szeretném, hogy a párom “kifusson” az időből.
A másik, hogy sajnos már 1,5 év után is lehet érezni a szexuális élet aktivitásának a csökkenését. Én igénylem a szexet, de ő már körülményesebb. Mi lesz még később?
Ráadásul érzelmileg nem mindig annyit és azt kapok amit igényelnék.
Közben én próbálom megadni neki, amire szüksége van, támogatni, az ágyban is a kedvére tenni, stb. stb.
Nem tudom, mit lehetne tenni? Vagy majd az élet hozza magától? Valaki esetleg járt már hasonló cipőben?
Egyikünk sem dolgozik. Éppen mostanság akarunk lelépni Magyarországról. Nem hinném hogy ez depresszió, legalábbis nagyon remélem. Nekem inkább ez a körülményeskedés a furcsa szex terén, de még el is fogadom. Hozzáteszem, biztosan szerepet játszik, hogy nálam nem egyszerű az orgazmus, és sajnos nem is tesz érte túl sokat.
10/10 jelenleg nem dolgozik, amúgy dolgos ember, csak rájött hogy nem akar 12 órában robotolni multinak. Amúgy van bevételi forrásunk pont ő általa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!