Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon, szülőkkel élő 20-on évesek! Ti gáznak tartanátok nálatok szexelni a barátoddal/barátnőddel, míg a szüleid otthon vannak?
Nem tartanám annak.
Nekem most nincs pasi, de a bátyámék is szexelnek a csajával. Pedig sose hallottam semmit.
Anyám is szexel a pasijával. Őket se.
Nagy a ház, én kicsit elszeparáltabban is vagyok és lehet kulturáltan is.
Szóval nem.
Kérdező a te szexuális életedről mikor lehet már megtudni valamit? Állandóan itt kérdezgetsz a szex kategóriában, az exekről, meg egyebekről, de miért itt világossíttatod fel magad?
Miért nem beszélgetést erről a haverjaiddal/barátnőiddel, ha ennyire tapasztalatlan vagy mindenben? Hidd el nem gáz, csak idegesítő, olyan mintha arról tennék fel kérdést itt, hogy:
"Nektek is büdös lesz a lábatok, amikor megizzadtok, Ti mit tesztek ez ellen, hogy viselitek, nem cikis?"
Ezek tényleg olyan témák, amik egy baráti társasággal való beszélgetésbe simán beleférnek, és ha tényleg a barátaid, nem néznek ki emiatt, de onnan közelebbi tapasztalatokat gyűjthetsz, mint egy ilyen anonim oldalon, ahol mindebki akkorát lódít(hat), amekkorát nem szégyell, mj.: Nem azt mondom, hogy mindenki hazudik, hanem,hogy bárki allíthat valótlan, amitől te nem leszel előrébb a nagy információ folyamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!