Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom sosincs otthon egyedül a munkám jellege miatt. Illene néha otthon egyedül hagynom egy-két napra?
Ezt tőle kérdezd meg. Én is mondtam a páromnak, hogy imádok vele lenni, de néha nagyon szívesen vagyok el egyedül. (Persze nem küldöm el sose, ő is csak akkor megy ha dolga van, csak közöltem vele)
Ő viszont - hiába szintén introvertált - azt szereti, hogy ha én is otthon vagyok vele.
#1 vagyok, nálunk dettó. Szeret bevonulni a hálószobába, ott videót néz, PS4-ezik, amíg én játszom/dolgozom a számítógépen a nappaliban.
Szeret így külön lenni, de attól még igényli hogy én is ott legyek, lehetőleg nyitott ajtóval
Nalunk hasonló a helyzet, annyiban más, hogy én itthon vagyok a kislányommal + előtte is szinte mindig együtt voltunk itthon, mert ugyanakkor mentünk /értünk haza munkából.
Ha ő nem jelzi, hogy ennél többre van szüksége, akkor hagyd.
Én is néha megkerdezem a férjem, de azt mondja neki így teljesen jó...
Illetve sztem ezek az 1-1 órák is elegendőek...
Biztos, hogy mindenkinél más. Vannak matrica párok, akik a mosdóba se mennek egymás nélkül és vannak akik távkapcsolatban érzik jól magukat.
A kapcsolatnak vannak különböző szakaszai és a kezdeti fellángolás után az ember kicsit magába fordul, magával foglalkozik. Szükség van a külön töltött időre szerintem. Imádom a páromat, ráadásul szeretek otthon is lenni. Mégis hétvégente el szoktam menni a szüleimhez vagy a barátnőimhez egy fél napra és olyankor azt érzem, hogy hiányzik a párom. Szükségem van erre az érzésre. Pl. ő nem szeret moziba járni, így oda nem csoportosan megyünk de ha én szeretek akkor mondjak le a filmekről egy életre, mert ő nem jön el velem?
Az elején természetes, hogy ki se láttok egymásból de azért nem egy ember vagytok. Más dolgok érdekelnek és fontos, hogy megőrizzétek a személyiségeteket, amihez kellenek a külön programok is.
Nem tudok általános igazságot mondani, mert nem ismerlek se titetek, se minden párt a földön de szerintem teret kell engedni a másiknak, mert ha mindent együtt csináltok előbb-utóbb nem tudsz mit mesélni, mert ő is ott volt, ő is átélte. Miről fogtok beszélgetni? Mintha együtt dolgoznátok... eleinte izgi aztán már csak a pokolba kívánod az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!