Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, akiknél rossz vagy kevés a szex otthon, magatok oldjatok meg a dolgot? Vagy ...
Figyelt kérdés
Privátban is írhattok.2021. máj. 26. 05:28
2/8 anonim válasza:
hát magamnak fix, a többi már csak változó. sosem mástól kell várni az orgazmust
4/8 A kérdező kommentje:
3as ezt hogy érted?
2021. máj. 26. 06:41
5/8 anonim válasza:
En is magamnak.
Félrejárhatnék,(páromat nem erdekli, felőle mehetek max kidob-ennyire érdeklem a saját párom..), csak eddig nem találtam olyat, akinek lenne lakása es szabad lenne stb. Én nem fogom bokorban csinalni, meg nőssel sem.
Kapcsolatesélyes srácok érdekelnének csak szexre.
6/8 anonim válasza:
Magam oldom meg. Nem ér annyit egy dugás, hogy emiatt a házasságom veszélyeztessem. Hozzáteszem, a szex nálunk fenomenális, csak kevés. Így azért könnyebb kitartani.
7/8 A kérdező kommentje:
Na igen.
Nyilván ha jó csak ritka az a jobbik eset. Csak sok helyen már nincs vágy , meg igény és a szenvedés van nem szenvedély
2021. máj. 26. 07:19
8/8 anonim válasza:
Nekem férfiként kevesebb a libidóm mint a páromnak úgyhogy van egy pár fajta vibrátor meg kézzel/szájal szoktam kielégíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!